Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik szoktak Angelsounds-ot...

Akik szoktak Angelsounds-ot használni, segítenének?

Figyelt kérdés

Én 14 hetesen kaptam és teljesen megnyugodtam, hogy nekem már rögtön elsőre sikerült megtalálnom a pici szívhangját. Pont jobb oldalt a szeméremcsont felett. Hetente egyszer-kétszer használtam, majd egy szülésznő ismerősöm tájékoztatott arról, hogy az bizony csak a saját ütőerem. Megmutatta, hogy baloldalt ugyanazon a helyen, szintén hallani az ütőeremet. Hát akkor nagyon meglepődtem, mert úgy gondoltam, elég gyorsan ver ahhoz, hogy akár magzati szívhang legyen.Hihetetlen, de a kettőt egy avatatlan fül könnyen összetéveszti. Nem is találtuk akkor a kicsi szívverését. Azt tanácsolta az ismerősöm, hogy 18 hetesen próbáljam meg, mert ezek a készülékek csak onnantól működnek igazán megbízhatóan. Képzeljétek el, hogy igaza volt! Később már ténylegesen a magzat szívhangját sikerült megtalálnunk, nem az ütőeremet. Teljesen más volt. A pici szívverése sokkal gyorsabb volt, mint az enyém. Ráadásul a youtub-on láttam pár videót kora terhes kismamákról, akik szintén használták az angelsounds-ot és tuti, hogy ők sem a baba szívét hallották. Már így utólag könnyen megállapíthatom ezt. Elolvastam a kommenteket is a videók alatt és sokan írták, hogy az a hang, amit hallani lehet az ütőér hangja. Én már nem is annyira a szeméremcsont felett találtam meg a szívverését amúgy, hanem inkább középen. Mással is előfordult már ilyen? :)Itt van egy példa is. Én is pont erre a hangra hittem, hogy a pici szíve, mert elég gyorsnak tűnt, de nem az :)

http://www.youtube.com/watch?v=LLISak47QUw

2013. szept. 9. 11:14
 1/6 anonim ***** válasza:

És miben kéne segíteni?... :)

HOgy előfordult-e ilyen?

Velem nem. Én kb a 15. hét körül vettem ilyen készüléket és középen, picit bal oldal körül találtam meg vele először, lent soha nem is kerestem.

2013. szept. 9. 11:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Aha, hogy más is tapasztalt-e hasonlót, mert szerintem sokan azt hiszik, hogy de jó, a baba szívverését hallják, közben meg nem is :)
2013. szept. 9. 11:21
 3/6 anonim ***** válasza:

A dokim ilyennel nézte a baba szívverését, de ő is volt, hogy nehezen találta meg. 36 hetesen is nagyon halk volt, mert pont befelé fordult a baba.

Én is nagyon szerettem volna venni, de mire elértem a 18. hetet, rendszeresen éreztem a mozgását és akkor már biztos voltam benne, hogy minden rendben. Azóta meg se áll :)

A te történetedhez hasonlókat olvastam én is és ez is elbizonytalanított a vásárlásban.

39 hkm

2013. szept. 9. 13:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Kedves második! Köszönöm neked is a választ! Erre voltam kíváncsi :)Bár annyi előnye lehet, hogy, ha azt hiszi egy kismama, hogy a pici szívverését hallja, akkor is ha valójában nem, megnyugszik kicsit :)
2013. szept. 9. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
49%

Én nem tévesztettem össze. A 12. héttől használjuk.

Mondjuk én úgy csináltam, hogy előbb meghallgattam a saját szívverésemet, így az ütőeremet könnyen be tudtam azonosítani.

A babáé-t amikor megtaláltam egyértelmű volt, a 140-160-as lódobogás szerű hang nem összetéveszthető, ha egyszer már hallottad orvosi UH-n és tudod hogy ennyit kell vernie. És tudod hogy a hasadban vannak ütőerek, amik hallhatóak. A vér áramlását is lehet hallani. Persze nekem könnyű volt, a férjem eü-s, ő elmagyarázta mi hol van :)

A kicsinek a rúgásait is hallom, elég fülsüketítő.

2013. szept. 9. 14:49
 6/6 A kérdező kommentje:

Kedves Harmadik!

Nagyon érdekes amit a baba rúgásáról mondtál. Milyen az a hang? Én is hallok valamit, de az olyan, mintha vízben csobbanna valami. Lehet a pici mozgása a magzatvízben? :)

2013. szept. 9. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!