Nektek volt már hogy egy óvónő odacsapot a gyermekre?
..Mit ért el akkor azzal,hogy pofon ütötte??? A saját tehetetlensége....nem vagyok szuperanyu..de miért vittek kicsi gyerekeket olyan veszélyes helyre,de ha nincs választás akkor legyen még nevelő plusszban ...érthetetlen!!!
Mégis mit várnak kis óvodásoktól,akiknek a figyelmit pillanatok alatt képes bármi felkelteni!
A mi felelősségünk,hogy fel legyünk ilyen helyzetekre készülve...nincs veszély érzetük még ezeknek a kicsi gyerekeknek...
Meg mondom mi a legnagyobb bajom (többek között) ezzel az oda csapokkal...
az,hogy képes valaki egy ilyen kicsi gyerek arcát megütni?!
Komolyan, értem a felindultságot egy-egy extrém helyzetben
de maximum!!!! a popójára csapni...
"Az, aki nem tud kommunikálni egy óvodással, ne válassza ezt a hivatást!"
Ott a pont a 17-nél!!
Én is azt gondolom nincs olyan eset amiért egy óvónő feljogosítva érezheti magát arra,hogy üssön!
A tanári sztorira:
Ez azért más eset,egy iskolás és ovodás között van némi különbség!
Egyébként meg örülj hogy "csak" annyi lett az eredmény,hogy kezelhető lett a gyerek és nem az hogy a szülei berohantak csetepatézni veled vagy hogy nem jelentettek fel vagy ne adj Isten este egy sötét sikátorban agyonütöttek volna!
Az útra kirohani ócodás sztorira:
Igen ez extrém eset de igaza van annak a válaszolónak,hogy ne vigyék ilyen veszélyes helyekre,az ilyen piciknek még könnyen elterelődik a figyelmük!és valóban ez csak az óvónő ilyedelme és tehetetlensége szülte a pofont!
Szóval én is azt gondolom,hogy rohadt nagy balhét csapnék ha valaki megütné a gyerekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!