Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nektek volt már hogy egy...

Nektek volt már hogy egy óvónő odacsapot a gyermekre?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogy derült ki?
2013. okt. 20. 19:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
24%
Úristen!Ma??? Hol élsz Te? Nehogy már visszafelé fejlődjünk!!Én a 2. válaszoló vagyok.Ma nevelik,tanítják a gyerekeket,nem fegyelmezik,ütik.Legalább is itt nálunk,egy kisvárosban.De remélem Magyarországon ez már természetes mindenhol!
2013. okt. 20. 21:09
 12/26 anonim ***** válasza:
20%

#11.

Te átaludtál jó félszáz évet?

A kommunizmusban meg a hitlerjugendben még esetleg dívott ez, de manapság kizárt.

2013. okt. 20. 22:13
 13/26 anonim ***** válasza:
70%

Azért tart itt a világ, ahol.

Igenis kell a szigor bármit is mond néhány puhap*cs.

2013. okt. 20. 22:20
 14/26 anonim ***** válasza:
41%

Nevelem a gyerekem,ha kell rácsapok a kezére szerintem elég szigorú vagyok...de senkitől nem tűrném el,hogy megüsse!!!

Egy óvónőtől pláne!Nagyon sok eszköz van a kezében,amivel fegyelmezhet,büntethet...de nem verheti meg a gyereket!

Még csak most fog oviba menni a kislányom,úgyhogy nem találkoztam ilyen esettel,viszont azt tudom,hogy a keresztfiam milyen öntörvényű,vásott stb. de az oviban soha sem emeltek rá kezet,annak ellenére ,hogy csinált nagy galibát!

Én az a korosztály vagyok,aki még látott az iskolában testi fenyitést és akkor még ez nem volt "akkora bűn" a pedagógusoknál,mégsem hinném ,hogy minta emberek kerültek volna ki a kezeik közül ez által!

Én azt vallom,hogy a "megnevelés" a szülők feladata a pedagógus tanitsa a gyerekeket és ha gond van szóljon a szülőnek ,ha kell hívja fel a figyelmet a miértekre,okokra és okozatokra de ne üsse meg a gyerekemet!

Bármit tesz is a gyerek ,mondjuk egy óvodás nem tudom mit tud csinálni,hogy az óvónő megveri....de mit érez az a gyerek,hogy a szülő nem áll ki érte és hagyja,hogy idegen emberek megverjék,bocsánat de nekem ebből a szempontból az óvónő igen is elég idegen ,ahhoz,hogy megüsse a gyerekemet!

Mondja el nekem ha olyat tett és én megfogom őt büntetni ha kell ...

Másrészről hol a határ???

Mi az amiért szerintetek meglehet ütni egy óvodás kisgyereket???

Honnan tudjuk utólag felmérni,hogy nem e a pedagógusnak volt rosszabb a napja stb,kevésbé tudott uralkodni önmagán???

Nem tudom,de ahogy a kérdést elolvastam már a gondolattól,

ki nyílt a "bicska a zsebemben"

Bocsánat de nálam ezt nem vinné el szárazon senki !!!

2013. okt. 20. 23:08
 15/26 anonim ***** válasza:
89%
Igaz nem óvoda, hanem iskola 8. osztály. Tanár bemegy, gyerek káromkodik egy olyan igazi kocsisat, aminek a lényege, hogy minek is kellett már bejönnie a tanárnak. Nem kisebbségi. Mikor a tanár mondja, hogy hol nyissák ki a könyvet, a gyerek a tábla elé dobja a sajátját. A tanár felveszi, visszaadja. A srác mellett állva, újra megismétli, hogy hányadik oldalon kell kinyitni. Erre a válasz: Nekem nem parancsolsz te h.ly. k.rv., m.nj a b.d.s p.cs.b. Na ekkor a tanár lekever neki egy pofont. Ő is tudja, hogy nem ez a megoldás, de jobbat nem tud. A srác szülei már többször voltak bekéretve az iskolába, egyszer sem jöttek el. A bejegyzések, megrovók rendszeresek, minden eredmény nélkül. Igazgató elé cincálni felesleges, már többször előfordult, semmi nem változott. A tanár próbált már barát lenni, beszélni vele. Teljes sikertelenség. Az osztályban másik 27 gyerek várja a reakciót. Ha a tanár nem tesz semmit, akkor legközelebb már bemmennie is kár, a többiek is tudni fogják, hogy csinálhatnak amit akarnak. Ti mit tettetek volna? Én ütöttem, mert én voltam az a tanár. De aki tud jobbat, szívesen meghallgatom. Egyébként ez már pár éve történt. Sem ez előtt, sem ez után nem ütöttem meg gyereket, 12 éve tanítok. De ekkor ezt kellett tennem. Az eredmény? Soha többet nem volt problémám a sráccal.
2013. okt. 21. 00:02
 16/26 anonim ***** válasza:
50%

A kettő azért mégsem ugyan az...lássuk be!

Nekem volt egy osztályfőnöknőm,kivétel nélkül mindenki imádta,tisztelete a legelvetemültebb gyerek is...az is,akit más tanár megnyakalt,vagy kizavarta az osztályból stb...a tiszteletet mindenkinek maga kell kivívni,a tiszteletet és nem a félelmet!

Mindig vannak kivételek,persze...

2013. okt. 21. 00:16
 17/26 anonim ***** válasza:
29%
Akármit (!!) tett a gyerekem, SENKI (!!) nem emelhet rá kezet. Az óvónő meg pláne. Mert mérlegelek, és a következőt tőlem kapja (az óvónő!). Az, aki nem tud kommunikálni egy óvodással, ne válassza ezt a hivatást! N30
2013. okt. 21. 07:27
 18/26 anonim ***** válasza:
54%
A 8. osztályos kölök példája kirívó,egyedi eset.Nehogy már általánosítsuk ezeket.Szerintem mindig voltak,régen és most is minden osztályba egyedi nehéz esetek.Az ilyen rendkívül félresikerült tanulót még egy tanári pofonnal sem lehet megváltoztatni szerintem.A viselkedése mögött sok baj állhat,hogy ilyen.Ehhez már speciális eljárás,szakember szükséges,nem pofon!
2013. okt. 21. 08:15
 19/26 anonim ***** válasza:
86%

Egyszer volt. 5 éves volt akkor a fiunk,voltak valamerre csoporttal,egy ovónő elől,egy hátul,egy középen.

Az én okos,ügyes,elvileg közlekedni tudó kisfiam meglátott valamit a négysávos túloldalán,és elkezdett átszaladni,1 sávon túljutott,mire észlelte az ovónő.4 sáv közepén érte utol,több kocsi majdnem elütötte őket.Felkapta és visszavitte a járdára,majd rácsapott egyet az arcára.

Eszembe nem jutott felháborodni, gyermekvédelemhez fordulni, inkább megköszöntem,hogy saját maga életét kockáztatva megmentette.

2013. okt. 21. 10:05
 20/26 anonim ***** válasza:
85%

10:05 vagyok

Privát kérdés érkezett,de lehet mást is érdekel:

Az ovónő mondta el,hogy mi történt,délutánra mér nem volt piros az arca.De úgy neveljük a gyereket,hogy tudta,megérdemelt büntetés volt.Egy kezemen meg tudom számolni 8 év alatt hányszor csaptam rá,de annak volt is oka.Ennek is volt.

2013. okt. 21. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!