Másfél éves kisfiúnak vennétek Fisher Price tanuló zeneszéket? Van valakinek tapasztalata a székkel kapcsolatban?
az én fiam a babaklubban csapott le rá
de csak az első pár alkalom volt érdekes
sztem kár annyi pénzt kiadni érte, annyi más érdekes, fejlesztő játék van, amit nem unnak meg olyan hamar a babák
Az én fiam kétéves volt, amikor kapta, most 3 éves, de még mindig imádja. Még most is elbohóckodik rajta akár egy órán át is, amikor megkapta, le sem szállt róla, mindenhova vittük, ahol voltunk, le a nappaliba, vissza a szobájába... most a nappaliban van, az a széke, abból szeret tízóraizni és uzsonnázni és persze az van azon ül, ha rajzol, vagy gyurmázik. Nekünk nagyon érdekes darab, igazából ő örökölte, de így utólag, lehet kiadom rá azt a sok pénzt, mert tudom, hogy egyik kedvence és ezáltal a kedvenc szék által imádja az ülő foglalkozásokat, mert csak akkor, ha azon ülhetek, anya!
:)
Azén én kisfiam 20-hónapos,amikor vettük neki 1-éves szülinapjára nem nagyon játszott vele.Mostanában sokat játszik vele,ő is énekli a dalokat,ide-oda rakosgatja a szobában.Nagyon szereti,főleg állni rajta.
Amitől frászt kapok!:):)
Nekünk elég sok Fisher-Price játékunk van ( zeneszék éppen nincs), és mindet szereti a lurkó. Tény, hogy volt olyan játék, amivel nem játszott egy ideig, miután megkapta, de minden játéknak eljött aztán a maga ideje.
Most 20 hónapos, és a tanuló kutya, meg a hip-hop zebra a kedvence.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!