Lehet élesztőt adni kisgyereknek?
Figyelt kérdés
Étvágyjavítás miatt próbálnám ki, mivel tele van B vitaminnal.2013. okt. 19. 16:12
2/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy megenné és nem is tudom, lehet, tanácsos-e adni...
Én étvágyjavításra 30 napon át folsavat adtam, bevált, ráadásul gyerekorvos javasolta.
3/8 anonim válasza:
Inkább beszélj az orvossal.
Korának megfelelő étvágy javítók vannak, Béres csepp, B6 vitamin. Ez utóbbit, ha hányós-hasmenős időszak van, kifejezetten ajánlani szokta a dokinénink.
4/8 A kérdező kommentje:
Már szinte mindent végigpróbáltunk ami csak létezik (mindenfajta multivitamin, bérescsepp C-vitaminnal, folsavval, sósav-pepszin, Aloe-verás étvágyjavító, vas, ami most eszembe jut), de semmitől nincs jobb étvágya. Volt időszak, hogy beletörődtem ebbe a helyzetbe, hogy szinte sosem éhes, alig eszik, de most megint kiborít, mert nem hízik, csak fogyik, csont-bőr szegény gyerekem, de mégsem eszik. Most 6 éves, és a 3 éves öccse lassan utoléri súlyban.
2013. okt. 19. 19:36
5/8 anonim válasza:
Iratsd be valami sportra,majd a sok mozgástól megéhezik! Édes dolgokat ne adj neki,mert az elveszi az étvágyát. Kalóriadús ételeket csinálj, pl tejszines habarás, nem 12%-os tejfölt hanem 20%-ost vegyél, stb...
6/8 A kérdező kommentje:
A sok mozgás sem hozza meg az étvágyát. És sajnos nagyon finnyás is, tehát a húslevesen és a paradicsomlevesen kívül semmi más levest nem eszik meg, illetve a töltött káposzta töltelékét még úgy ahogy megeszi, de semmi más főttételt nem.
2013. okt. 20. 08:22
7/8 anonim válasza:
Akkor nem étvágya nincs,hanem finnyás és válogat. Gondolom az édesség meg ami a fogára való,az mehet minden mennyiségben. Szóval nem étvágyjavitó kell neki,hanem rávenni,hogy több féle ételt egyen meg.
8/8 Allie D válasza:
Szia. Én 13 éves vagyok és az élesztőt szeretem. Szebb lesz tőle a hajam, pótolja a vitamint és a köröm is egészségesebb tőle. Étvágyjavítás terén, nem tudom milyen, mert elég finnyás vagyok, én sem eszek meg mindent :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!