Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Broncho-vaxom por ki használ?...

Broncho-vaxom por ki használ? Reggeli tejbe lehet keverni?

Figyelt kérdés
Ezt írta ki az orvosunk, elsősorban arra lennék kiváncsi, h használt-e nektek, illetve olvastam, h éhgyomorra kell, de a lányom mikor felkel reggel azonnal kéri a tejet, ha abba elkeverem az jó, vagy az is "ételnek" számít? Mert a tej után simán kibír fél-1órát kaja nélkül, azzal nincs gond... De a tej ugye... Köszönöm
2013. okt. 16. 14:37
 1/7 anonim ***** válasza:
szia, én úgy adtam be, hogy egy kiskanálba beleraktam, tettem rá egy pici tejet, összekevertem és megette. Majd persze rögtön itta is meg a többi tejet.. :) Tehát szerintem jó ha belekevered.. abban az esetben ha mindet megissza amit adsz neki.
2013. okt. 16. 15:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is tejbe adtam be, viszont jobb ha nem egyből adod oda, hanem egy kicsit vársz vele, mert én azt vettem észre, hogy a kis szemcsék nehezen oldódnak fel és odaragadnak a pohár szélére. Ezért inkább célszerű előtte legalább tíz perccel elkészíteni. És talán az is jobb ha meleg tejbe teszed, mert lehet hogy úgy jobban oldódik.
2013. okt. 16. 16:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nem reggel adom neki, hanem este, miután hazajöttünk a bölcsiből, utána még van kb. két óra vacsoráig. Még csak tíz napja használjuk, én is kíváncsian várom a hatását...
2013. okt. 16. 21:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
de kimondottan rá van írva,hogy reggel éhgyomorra kel meginni...
2013. okt. 17. 12:35
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Ma már elkezdtem alkalmazni, kíváncsi vagyok, milyen hatása lesz!

Tejbe tettem, de én is ezt a letapadást észleltem, szerintem valamit kitalálok rá.

2013. okt. 17. 13:16
 6/7 anonim válasza:
Szia! Nekünk a gyerekorvos sem a tejet, sem a kakaót nem javasolta, mert az is ételnek számít. Ezért célszerűbb gyümölcslében, teában vagy szörpben feloldani.
2013. okt. 17. 14:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Mikor feltettem a kérdét, még nem vettem meg a készítményt,tegnap este vettem meg és a betegtájékoztatóban benne van, hogy tejbe is lehet tenni... :) Csak majd a tapadást kell megoldani! :) Gondolom nagyobb gyerek már reggel nem igényli a tejet, de az én 1,5 évesem igen, nem hagyhatom ki, hiszen akkor nem bírna ki 1 órát reggeli nélkül! :)
2013. okt. 17. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!