28 hónapos a gyermekem. Néha-néha ihat már csapivizet?
ööö, eddig mit ivott?
születésétől ihat a baba csapvizet, csak 1 éves korig fel kell forralni. utána már azt se kell. legjobb szomjoltó és a szervezetnek hatalmas szüksége van rá, ajánlott napi 1-2 l víz fogyasztás ennyi idősen, plusz ugye a leves alapja is a víz, arra is nagy szüksége van egy 2-2,5 évesnek.
ha félreértettem akkor bocs :)
Lassan 3 éves lányom sem kapott még összesen 1 liternyi csapvizet...csak ásványvizet.
Igaz én a víz minősége miatt...még forralva sem!
Persz, ihat:)
De en szemely szerint nem iszom csapvizet, senki sem a csaladbol, nem tul jo minisegu. Mi asvanyvizet iszunk.
16.54es vagyok,nem azért mert nem fogok jól aludni a lepontozástól,de mi rosszat írtam???
Kíváncsi lennék ti adnátok e a gyereknek csapvizet ha az olyan,hogy a mosáskor kimarja a ruha szinét,mert sajnos elromlott a fertőtlenitő rendszer és kicsit sok ment a csövekbe...szó szerint ,mintha tömény hypo jött volna a vezetékekből...és ilyen malőrök,vagy hasonlóak rendszeresen vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!