Ötletek? Ne igazán vagyok kreatív, és most be kellene segíteni az ovinak?
Szóltak,hogy lesz Adventi vásár majd dec. elején. És várnak minden anyukától Karácsonyi díszeket, mait kézzel készítettek, tobozból, stb....
Egy dolgot tudok gipszből formákat öntöttem ki, és kifestem, ez még oké, de elég analfabéta vagyok az ilyen dolgokhoz. Van ötletetek???
Én só-liszt gyurmából csináltam hóember fejet tavaly, pontosan erről a képről, mindenki imádta!: [link]
Ha van nagyobb méretű hiányos kirakótok, amivel már nem tudtok játszani, akkor azt is be lehet festeni barnára, és fehérrel díszíteni, mintha mézeskalács volna. Ezt az ötletet a kifli és vanília blog-on olvastam (írd be a keresőbe), ott csupa könnyen és olcsón kivitelezhető ötlet van.
Ez is könnyű:
Ehhez filc anyag kell:
Itt vannak kirakó darabos díszek:
Ez gyors, akár ha csak díszesebb papírból csinálod meg, és gyöngyöt nem is használsz:
Papírszív:
Ehhez csak zseníliadrót és néhány flitter kell:
Gomba dugóból:
Gyerekkéz mintára:
Papírból:
Hátha van közte olyan, ami ötletet ad. :-)
Az 5. tök jó dolgokat linkelt! :)
Én valamelyik évben száraztésztából gyártottam vagy 50 angyalkát, ahhoz is vannak sablonok a neten, nem egy bonyolult dolog az sem. :)
Itt sok mindent találsz:alkotások menü-ünnepek-karácsony!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!