Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ötletek? Ne igazán vagyok...

Ötletek? Ne igazán vagyok kreatív, és most be kellene segíteni az ovinak?

Figyelt kérdés

Szóltak,hogy lesz Adventi vásár majd dec. elején. És várnak minden anyukától Karácsonyi díszeket, mait kézzel készítettek, tobozból, stb....

Egy dolgot tudok gipszből formákat öntöttem ki, és kifestem, ez még oké, de elég analfabéta vagyok az ilyen dolgokhoz. Van ötletetek???

2013. okt. 14. 15:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mézeskalácsból karácsonyfa díszek?
2013. okt. 14. 15:10
 2/11 anonim ***** válasza:
Tobozokra ragasztani különféle színű csillámport, vegyél színes papírt, abból rengeteg figura vágható ki, ragasztható össze, pl virág, csibe, nyuszi.
2013. okt. 14. 15:11
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
A gipsz dolog szuper és szerintem elég is, tegyél bele egy gemkapcsot akasztónak. De még ennél is egyszerűbb, ha só-liszt gyurmát kinyújtasz egy 0,5-1 centisre, és mézeskalács formával kiszaggatod. Szívószállal kilyukasztod, és ha kiszáradt, lefestitek. Ha csillogós körömlakkal festesz vagy pöttyözöl, büdös lesz a lakás de szép lesz a karácsonyfadísz! Amúgy jó az egyszerű tempera is. Szaténszalagot fűzz bele, röltexben tök olcsó (kreatív boltban nem annyira).
2013. okt. 14. 15:13
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
Toboz végére pici ragasztó, arra vatta, nemi csillampor es bele egy Mini cserepbe - kész a mini karácsonyfa.
2013. okt. 14. 15:18
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én só-liszt gyurmából csináltam hóember fejet tavaly, pontosan erről a képről, mindenki imádta!: [link]

Ha van nagyobb méretű hiányos kirakótok, amivel már nem tudtok játszani, akkor azt is be lehet festeni barnára, és fehérrel díszíteni, mintha mézeskalács volna. Ezt az ötletet a kifli és vanília blog-on olvastam (írd be a keresőbe), ott csupa könnyen és olcsón kivitelezhető ötlet van.

Ez is könnyű:

[link]

Ehhez filc anyag kell:

[link]

Itt vannak kirakó darabos díszek:

[link]

Ez gyors, akár ha csak díszesebb papírból csinálod meg, és gyöngyöt nem is használsz:

[link]

Papírszív:

[link]

Ehhez csak zseníliadrót és néhány flitter kell:

[link]

Gomba dugóból:

[link]

Gyerekkéz mintára:

[link]

Papírból:

[link]

Hátha van közte olyan, ami ötletet ad. :-)

2013. okt. 14. 15:25
 6/11 anonim ***** válasza:

Az 5. tök jó dolgokat linkelt! :)

Én valamelyik évben száraztésztából gyártottam vagy 50 angyalkát, ahhoz is vannak sablonok a neten, nem egy bonyolult dolog az sem. :)

2013. okt. 14. 15:42
 7/11 anonim ***** válasza:
PRAKTIKA magazin számomra nagyon inspiráló szokott lenni.Mindig van hozzá sablon is.Rengeteg féle díszötlet van benne.holnap jelenik meg,de jó a gipszöntés,sóliszt,száraztészta angyalka,féldióban kisjézus vagy mini gyertya fenyőágacskával gyurma segítségével be lehet nyomkodni,mézeskalácsfigurák ehető fűszerekkel akár sós változatban is...
2013. okt. 14. 15:59
 8/11 anonim ***** válasza:

Itt sok mindent találsz:alkotások menü-ünnepek-karácsony!

[link]

2013. okt. 14. 20:06
 9/11 anonim ***** válasza:

8-as vagyok,még ez eszembe jutott:

[link]

[link]

2013. okt. 14. 20:15
 10/11 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok, még ezt találtam, nagyon jó!:

[link]

2013. okt. 19. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!