Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kreatív anyukák, Van egy...

Kreatív anyukák, Van egy csomó bébiételes üvegem, amiből szeretnék a gyerekekkel valamit készíteni. Ötletek?

Figyelt kérdés
Mécsestartóra gondoltam de nem tudom mivel festhetnénk rá, vagy mivel vonhatnám be. Fűszertartóra is gondoltam. Korábban láttam itt egy ilyen kérdést, de nem jelöltem meg, pedig jó ötleteket olvastam.
2012. dec. 1. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Üvegfestékkel tudod festeni, vagy pl. nagyon egyszerű, ha veszel néhány apró figurát, most karácsony miatt sok ilyen mütyürkét lehet kapni, gyógyszertárban glicerint, hobbiboltban csillámport (de az Aldiban is árulnak most) és pikk-pakk tudsz csinálni hógömböt. Az aztán tényleg jó móka a gyerekeknek.

Próbálj meg kulcsszó alapján keresni, hátha megtalálod a kérdést, amit korábban olvastál.

2012. dec. 1. 14:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer tőlem is kért anno egy nagymama. Ők színes kavicsokat és kicsi csigaházakat/kagylókat rétegeztek bele. Szerintem ez sem rossz ötlet.De nekem eddig a legjobban a fűszertartó tetszett. HA még egy hozzá való polcot is tudnátok kreálni, akkor annak mindenki örülne, mert hasznos és hosszú távra szóló ajándék. Szerintem:)
2012. dec. 1. 15:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
dekorragasztó és szalvéta (dekupázs-technika)
2012. dec. 1. 15:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Matricazd fel, bele mecses, v uvegfestessel dekorald. Fuszertartonak tetejere magnes, ra cimke, h mi van benne.
2012. dec. 1. 16:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia. En pont most olvastam egy linket, ahol "hogombot" csinaltak belole. Nagyon kis otletes, es gyerekekkel egyutt is tudod csinalni. www.karacsonyidekoraciok.blogspot.hu itt a gyerekek keszithetik oldalra kattintasz, es ott gorgeted lefele, mig meg nem talalod. :-)
2012. dec. 1. 16:28
 6/6 A kérdező kommentje:
A hógömböt első olvasásra el nem tudtam képzelni, hogy mi lehet, de rájöttem és nagyon tetszik. Ilyet tuti csinálunk és mécsestartót is. Várok még ötleteket :)
2012. dec. 1. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!