Többgyermekes Anyukák! Mennyi ideig tart, míg az újszülött felébreszti sírásával a nagyobbik testvérét? Egyáltalán hozzászokhat-e a nagyobb az ébredéskori ill. elalvás előtti csecsemő ordításhoz?
Egy szobába tettem a picit 5 éves nővérével, aki 2 nap után azt mondta, vigyétek innen. Nem tudott tőle aludni szinte semmit. A kicsi kb 2 óránként kelt, s amikor aludt, akkor is nyöszörgött. Átvittük az ágyam mellé a kiságyat.
Most 10 hetes, egyszer (néha kétszer) kel éjszaka. A hétvégén visszavittük a gyerekszobába. Első éjszaka még felébredt a nagy, de most már nem vette észre, amikor enni kelt.
Sok sikert!
Szia!
Hát ez a kérdés bennem is felmerül!!
Csak a helyzet nálunk annyiban másabb, hogy még a kistesó a pocakomba van, de mi lesz, hogy lesz, ha már nem lesz bent?
Mert nekünk egymásba nyíló 2 fél szoba a gyerekszoba a kislányom akkor lesz 23 hónapos amikor születik a kistesó és nem tudom egy szobába vagy külön tegyem őket majd?!
Most még a kislányom is egyszer ébred, de mi van akkor ha már a kistesó születésére már nem ébredne éjszaka és akkor jön a kicsi és felébreszti a sírás, akkor minden kezdődik elölről?
Egy szó mint száz, de én segíteni a válaszommal nem tudtam, de legalább kiírtam magamból a félelmem egy részét, pedig tervezett a kistesó!!
Üdv egy 17 hónapos anyuka aki 17 hetes kismama is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!