Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet hogy cukros? Olvassátok...

Lehet hogy cukros? Olvassátok el légyszi?

Figyelt kérdés

2 éves a kisfiam , és rengeteget iszik. Naponta kb. 4-5 liter vizet, meg néha kakaót. Nem tudom hogy ez ártalmas-e

Valamelyik nap olvastam ,hogy aki cukros, az nagyon sokat iszik, és most megijedtem, hogy mi van ha az. Szerintetek tulaggódom, vagy orvoshoz kell fordulnom?

2013. okt. 9. 05:54
 1/4 anonim ***** válasza:
4-5 liter folyadék egy felnőttnek is sok lenne. Biztos hogy annyit iszik? Merd le, lehet hogy csak neked tűnik olyan soknak. Egy orvosi vizsgalat azert nem art,
2013. okt. 9. 06:52
 2/4 anonim ***** válasza:

A cukorbetegségnek nem ez az egyetlen tünete. Vele jár többek között a kellemetlen szájszag is, és a gyorsan romló közérzet. Ha a kisfiad világ életében ilyen sokat ivott, akkor nincs min aggódni, de ha csak mostanában kezdte, és közben egyébként sem érzi jól magát, akkor lehet, hogy érdemes lenne orvosnak megmutatni.

Nálunk egy rokon kislány cukorbeteg, nála nagyon hamar kialakult, az anyja egy pénteki napon kezdett nyugtalankodni, hogy mennyit iszik, hétfőn szerette volna vérvételre vinni, de szombaton már félholtan vitték a kórházba. Szóval nem lappang ez hónapokig.

2013. okt. 9. 07:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem csak a cukorbetegség jár fokozott folyadékfogyasztással, de nem akarok tippelgetni. 4-5 liter folyadék egy 2 évesnek soknak tűnik, egy endokrinológiai kivizsgálást mindenképp megejtenénk, ha én lennék az anyukája. Legfeljebb felesleges volt.
2013. okt. 9. 07:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Már nagyon régota ennyit iszik, talán már 1 éves kora elött kezdte. Biztos hogy ennyit megiszik már mértem. Kis félliteres üveges vizet veszek neki, 8-10 üveg elfogy egy nap. Eddig nem aggodtam, mindenki azt mondta hogy a viztől nincs baja. Csak most hogy utánnaolvastam kezdtem aggódni.
2013. okt. 9. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!