Lehet hogy cukros? Olvassátok el légyszi?
2 éves a kisfiam , és rengeteget iszik. Naponta kb. 4-5 liter vizet, meg néha kakaót. Nem tudom hogy ez ártalmas-e
Valamelyik nap olvastam ,hogy aki cukros, az nagyon sokat iszik, és most megijedtem, hogy mi van ha az. Szerintetek tulaggódom, vagy orvoshoz kell fordulnom?
A cukorbetegségnek nem ez az egyetlen tünete. Vele jár többek között a kellemetlen szájszag is, és a gyorsan romló közérzet. Ha a kisfiad világ életében ilyen sokat ivott, akkor nincs min aggódni, de ha csak mostanában kezdte, és közben egyébként sem érzi jól magát, akkor lehet, hogy érdemes lenne orvosnak megmutatni.
Nálunk egy rokon kislány cukorbeteg, nála nagyon hamar kialakult, az anyja egy pénteki napon kezdett nyugtalankodni, hogy mennyit iszik, hétfőn szerette volna vérvételre vinni, de szombaton már félholtan vitték a kórházba. Szóval nem lappang ez hónapokig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!