Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves és közel 5 éves...

2,5 éves és közel 5 éves gyermeknek lehet tápszert adni? Lesz tőlük valami bajuk?

Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 20:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10 hónaposnak már csőrös itatóból is próbálhatod. És igen,a kiskanállal is megpróbálnám.
2013. okt. 8. 09:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Itt múltkor egy Anyuka pont erről panaszkodott majd írta,hogy a dokijuk javasolta hogy egy pici vaniliáscukrot tehet a tápiba annyitól nem lesz baja!

De tényleg kipróbálhatod a etetőcumiváltást is!

Azért még csak jó lenne egy 10 hósnak valami folyékony tejalapú cucc!

2013. okt. 8. 12:20
 13/15 anonim ***** válasza:

Az én fiam sem ivott meg semmi tejes italt, nálunk egy nagy adag joghurt volt mindig a reggeli, meg nap közben kapott még tejtermékeket.

Nem lett semmi baja ettől, már 5 éves.

2013. okt. 8. 17:10
 14/15 A kérdező kommentje:

A cumijára vágtam még múltkor egy kicsi lyukat, hogy nagyobb legyen a lyuk a cumin.

Tejpép sem kell neki. Sőt tegnap vettem neki rizstejet, az sem kellett neki, meglátja, hogy fehér van benne vagy megérzi a szagát és már menekül.

Én is joghurttal kezdem a napot, majd baba tej alapú pudingokat adok neki. Ma megyünk orvoshoz, majd leírom, hogy mit szól ehhez.

2013. okt. 9. 08:18
 15/15 anonim ***** válasza:

13-as vagyok, ne aggódj, nem lesz semmi baja.

Az orvos mit mondott.

(Nekem kb. azt mondták, ha megeszik 3 dl joghurtot reggelente, az már ok. Nem kell úgy ragaszkodni ehhez az előírt fél liter tejtermékehez sem.)

2013. okt. 11. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!