2,5 éves és közel 5 éves gyermeknek lehet tápszert adni? Lesz tőlük valami bajuk?
mi bajuk lehetne tőle, ha a csecsemőnek, az 1 éves gyereknek ezt adják, ha nincs anyatej.
Lehet adni, az más kérdés, hogy minek, gondolom nem ok nélkül szeretnéd, bajuk nem lesz tőle.Vannak ilyen junior italok is, amiket ihatnak
10 hónapos babámat eddig szoptattam, elapadt a tejem, viszont nem hajlandó semmilyen tápszert meginni. Az elmúlt 1 hét alatt vettem 4 félét, kibontottam, de egyik sem kell neki.
9 ill 10 hónapostól valóak.
Egy csomó pénzembe került, és így eszembe jutott, hogy a nagyobbaknak ezekből a tápszerekből csinálom a reggeli és esti kakaót. És meg is itták már 2x.
Szóval nem szeretnék kidobni 8 e ft-ot és van benne vitamin is, talán még a tejnél is jobb vagy nem?
3 évesem még mindig tápszert iszik reggel-este (nem szereti a tejet).
Humana baby fit banános (patikában lehet kapni) - ez nekünk bevált, 3 gyerekemből 2 szereti, míg a többi tápit elutasították.
A kérdést egyébként nem értem, mégis mi baja lenne egy gyereknek a tápszertől?
1. vagyok.Annyit tennék hozzá, hogy nem mindegy mekkora a cumija az üvegnek, mert az almalé, tea,víz simán jön az újszülötteknek való 1-es cumin is, viszont a tápszer sűrűbb állagra és, ha olyan tápszert veszel akkor van, hogy a 3-as cumin sem tudja kiszívni.Én megkóstoltatnám a picivel a tápszert kanállal is, hátha úgy elfogadja.
illetve vannak tejpépek is, amit kanállal kell adni, azok is jó alternatívák, ha nem issza meg a tápszert, mert ezeknek vannak különböző ízes változatai, banános, csokis, kekszes, gyümölcsös, ezeket kedveli sok kisgyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!