Add még valaki 2 év körüli gyermeknek tápszert? Vagy az már tök felesleges mert minden tápanygszükségletet ki tudunk elégíteni vegyes táplálkozással? (én már nem adok neki de gondoltam néha néha lehet veszek egy egy dobozzal 23 hós)
Figyelt kérdés
2012. jún. 28. 07:54
1/8 anonim válasza:
Én azt adok neki,mert a tej megfogja a hasát:( És reggel és este is kéri!!!! És még 2-es tápszert kap...
A dokinak mondtam,azt mondta ,hogy nyugodtan,de a dobozra rá is van írva ,hogy akár 3 éves koráig is kaphatja...
2/8 anonim válasza:
Én még gyerekitalt (1-3 évig javasolják) adtam neki 2 évesen. De aztán lassan átszokott a "bocitejre" (így hívja), most már azt szereti. Amúgy a vitamintartalom miatt szerintem nem butaság a babatej.
3/8 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan mehet még néha. :)
4/8 anonim válasza:
Reggel szokott kapni 2,5-3 dl tejitalt, most 23 hónapos a kisfiam. Napközben néha kap sima tejet. 2 éves kora után szeretném lassan elhagyni a tejitalt, majd meglátjuk.
5/8 anonim válasza:
De szerintem nyugodtan kaphat tápszert is, az egyik nővérem 3 éves koráig adta a kisfiának. Én rizstejet adok a kisfiamnak ( 2éves múlt ), abból készítjük a kakaót reggelihez. Ő mindenevő, és tényleg nagyon szerencsés vagyok, mert rengeteg zöldséget-gyümölcsöt eszik, így nem aggódom a táplálkozása miatt. Igaz én adok neki vitaminokat is pluszba.
6/8 anonim válasza:
3 évesen még kéri a tápszer reggel-este. Szerintem összetételében táplálóbb mint a sima tehéntej, nem bánom. Még a kakaónál is jobban szereti.
7/8 anonim válasza:
Én is tápszert/tejitalt adok neki, most 23,5 hónapos.
8/8 anonim válasza:
Én is még mindig adom neki 2 múlt júniusban, és adni is fogom 3 éves koráig, természetesen az életkorának megfelelőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!