Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A férjem szerint 88cm-es...

A férjem szerint 88cm-es gyereknek 98-as ruhákat kell venni, igaza van?

Figyelt kérdés

Nekem úgy tűnik,hogy nagyon nagy rá.

Ti mit tapasztaltok?

2013. okt. 6. 11:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92-es méret is van az a neki való
2013. okt. 6. 11:17
 2/11 anonim ***** válasza:
lehet venni rá 98-as ruhákat, de úgyis nagy lesz rá.
2013. okt. 6. 11:23
 3/11 anonim ***** válasza:

Márkafüggő.

Elvileg a 92-es lenne az ő mérete.

A fiam 93 cm, 14 kg, ő hordja most a 98-104-es ruhákat (2,5 éves).

2013. okt. 6. 11:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Az én fiam 86 cm mi hordjuk a 92-es ruhákat de téli overált vagy kabátot nagyobbat fogok venni mert februárra kinövi a 92-est. Alá is kell öltöztetni.
2013. okt. 6. 11:36
 5/11 CsBZs ***** válasza:
Én mindig nagyobbat veszek mint ahány centi.Inkább kicsit nagyobb legyen mint hogy kényelmetlen. Meg hát ott van a paelus is azt se mindig ugyanugy, ugyanoda rakjátok fel. Főleg ha még kicsit kidagad a pisitől :)
2013. okt. 6. 12:08
 6/11 anonim ***** válasza:
47%
Én mindig 2 mérettel nagyobbat vettem, mert a kicsikém úgy nő, mint a gomba. :) Az éppen neki való ruhákat 1, max 2 hónap alatt kinőtte, így legalább 5-6 hónapig tudtunk hordani 1-1 ruhát. Egyébként valóban márkafüggő. Most 102 centi, a 104-ss ruhák szinte már mind kicsik rá. 110-s méretet hord, de van, amiből 122-st. Szóval szerintem igen, igaza van a férjednek.
2013. okt. 6. 12:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nincs igaza,ilyenkor már nem nőnek olyan gyorsan,szerintem márkától függ Scampből fiam 98ast hord,nem sokkal nagyobb a 92esnél,de a többiből 92est.90cm körül van.
2013. okt. 6. 13:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs igaza. Kabátból és kardigánból oké, de egy nadrágnál nagyon zavaró lehet a gyereknek, hogy nagy a dereka és fel kell hajtani a szárát.

Kedves 6! 2 mérettel nagyobb ruha? Nem zavarja a gyerekedet? Oké, hogy 6 hónapig jó, de az elején az nagyon nagy. Te próbáltál már 2 mérettel nagyobb nadrágba, pulóverbe járni? Biztos nem lehet túl kényelmes Neked sem, nemhogy egy kisgyereknek. Nem kötözködni szeretnék, csak érdekel.

2013. okt. 6. 14:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem első gondolatom az volt: kit érdekel mit kotyog a férjed! Normál méretű ruhát kell adni a gyerekre. Lehet picit nagyobb, de úgy, hogy a gyereket a mozgásban ne zavarja. (az én párom tán nem is tudja mekkora ruhát hord a fiunk, csak azt látja rajta, jó-e, vagy sem)
2013. okt. 6. 18:48
 10/11 A kérdező kommentje:

Azért érdekel, mert ő fizeti.

Szerinte, mindenből nagyobb kell és csak 2-3 db, de azt se mossam túl sűrűn, mert nyúlik, bolyhozódik.

2013. okt. 8. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!