Lego Duplót hány éves korig érdemes venni a gyereknek? Kislányom 3 éves lesz, leginkább a legó köti le. Nem vesz különösebben semmit a szájába, de pl. imádja eldugdosni, hogy napok múlva kerüljön elő.
Ez mondjuk sima legóval még tovább tartana. Azon kívül szereti az állatfigurákat, és a járműveket is.Még nincs kicsi legónk, csak dupló. Ezt bővítjük kicsinyenként. Sajnos évente csak 1x, karácsonykor kap ( mert szüli-és névnapja is akkor van). Meg azért az ára is :)
Érdemes még jövőre is azt venni? Összeépíteni össze lehet, mert próbáltam, így majd ez is marad a normál mellett.
Köszönöm a válaszokat!
a lányunk most kapott a 3 éves szülinapjára egy nagy doboz Duplo-t(használtan vettem amúgy), és a 2 vendég 11éves gyerek úgy esett neki, hogy csak néztünk, és 3!!!! órán keresztül fel se álltak mellőle...:-))
Szóval maradj a Duplonál..
Teszvesz, vatera, jófogás, zsibvásár, apród, expressz, esetleg bababörzéken árulnak. Szokott lenni leárazás is online játékboltokban, vagy Tesco-ban, Auchan-ban. Olyan is szokott lenni, én vettem már úgy, hogy valaki nagy szettből árulja külön a figurákat, kockákat.
(6-os voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!