Castle Logix játékot hány éves gyereknek érdemes venni?
Figyelt kérdés
2013. szept. 29. 20:05
1/3 anonim válasza:
Szia! Nekünk a Camelot Junior van meg, ami hasonló a Castle-höz. A kisfiam 3 és fél éves. Az egyszerűbb feladatokat már meg tudja oldani, illetve a bonyolultabb "megoldásokat" képről felépíti. Nem bántam meg hogy megvettem, minőségi játék, amivel később is tud játszani.
2/3 A kérdező kommentje:
de örülök, hogy írtál :) 3 lesz a kislányom, szöszölös, nyugis típus. szerinted jók lennének akkor a smart games játékok? day amd night is tetszik... Meg azt sem tudom, hogy két start games legyen, vagy egy start games meg egy fa mesekocka. szerinted?
2013. szept. 30. 09:20
3/3 anonim válasza:
Nekünk még csak ez az egy smart játékunk van, kisfiamat ideig-óráig leköti, ő nem nyugis, nem szöszölős :-). De ha a kislányodnak tetszik a day&nigt ez is biztos tetszeni fog, ebben sincs sok építőelem, nem is az építés a lényege. De hogy miből mennyit vegyél nem tudom :-), ha megteheted vegyél többet, hosszú távon csak jó lehet, több évre vesszük az ilyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!