Lego Duplót hány éves korig érdemes venni a gyereknek? Kislányom 3 éves lesz, leginkább a legó köti le. Nem vesz különösebben semmit a szájába, de pl. imádja eldugdosni, hogy napok múlva kerüljön elő.
Ez mondjuk sima legóval még tovább tartana. Azon kívül szereti az állatfigurákat, és a járműveket is.Még nincs kicsi legónk, csak dupló. Ezt bővítjük kicsinyenként. Sajnos évente csak 1x, karácsonykor kap ( mert szüli-és névnapja is akkor van). Meg azért az ára is :)
Érdemes még jövőre is azt venni? Összeépíteni össze lehet, mert próbáltam, így majd ez is marad a normál mellett.
Köszönöm a válaszokat!
7 vagyok, aki vett már használtan..
Én a Vaterán vettem, nagy csomit, eredeti Duplo, rá kell kérdezni mielőtt leütöd, vagy licitálsz..
Én elég jó mennyiséget fogtam ki 9ezerért, 120darab, és ebben van sok kocka, alaplap, állatok, itató, virágok, fa, emberek, kapu, kerítés, ablak, ajtó, szóval minden ami első nekfutásra kell..nagyjából utána néztem, és ez újonnan 30-40ezer lett volna...ezzel ahogy nézem legalább 2 évig ellesz, aztán majd még veszek hozzá, ha igényli...
Ja, és én kifejezetten csak személyes átvétellel kerestem, hogy lássam, hogy tényleg az legyen, amit a képen láttam, meg amúgy sem fogok átutalgatni vadidegennek 12ezret, aztán ki tudja...ez az összeg nekem már nagyon sok...
Figyeld az értékeléseit az illetőnek, és olvasd is el miket írnak róla, én ha egy eladó már 97%-os akkor már nem vásárolok tőle..!
Köszönöm a jó tanácsot :) Sajnos vidéki vagyok, így a személyes átvétel nehéz, de majd keresgélek :)
Még egy utolsó kérdés.. Nem nőttétek még ki a készletet??? :D :D
:-))), neeem, dehogy, én is most a nyáron vettem még csak...a lányom most lett 3 éves, arra vettem neki..szóval ránk ne várj...:-D
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!