Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lego Duplót hány éves korig...

Lego Duplót hány éves korig érdemes venni a gyereknek? Kislányom 3 éves lesz, leginkább a legó köti le. Nem vesz különösebben semmit a szájába, de pl. imádja eldugdosni, hogy napok múlva kerüljön elő.

Figyelt kérdés

Ez mondjuk sima legóval még tovább tartana. Azon kívül szereti az állatfigurákat, és a járműveket is.Még nincs kicsi legónk, csak dupló. Ezt bővítjük kicsinyenként. Sajnos évente csak 1x, karácsonykor kap ( mert szüli-és névnapja is akkor van). Meg azért az ára is :)

Érdemes még jövőre is azt venni? Összeépíteni össze lehet, mert próbáltam, így majd ez is marad a normál mellett.

Köszönöm a válaszokat!

#LEGO #dupló
2013. okt. 5. 20:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor körülnézek :)
2013. okt. 19. 12:19
 12/18 anonim ***** válasza:

7 vagyok, aki vett már használtan..

Én a Vaterán vettem, nagy csomit, eredeti Duplo, rá kell kérdezni mielőtt leütöd, vagy licitálsz..

Én elég jó mennyiséget fogtam ki 9ezerért, 120darab, és ebben van sok kocka, alaplap, állatok, itató, virágok, fa, emberek, kapu, kerítés, ablak, ajtó, szóval minden ami első nekfutásra kell..nagyjából utána néztem, és ez újonnan 30-40ezer lett volna...ezzel ahogy nézem legalább 2 évig ellesz, aztán majd még veszek hozzá, ha igényli...

Ja, és én kifejezetten csak személyes átvétellel kerestem, hogy lássam, hogy tényleg az legyen, amit a képen láttam, meg amúgy sem fogok átutalgatni vadidegennek 12ezret, aztán ki tudja...ez az összeg nekem már nagyon sok...

Figyeld az értékeléseit az illetőnek, és olvasd is el miket írnak róla, én ha egy eladó már 97%-os akkor már nem vásárolok tőle..!

2013. okt. 19. 14:18
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a jó tanácsot :) Sajnos vidéki vagyok, így a személyes átvétel nehéz, de majd keresgélek :)

Még egy utolsó kérdés.. Nem nőttétek még ki a készletet??? :D :D

2013. okt. 20. 23:42
 14/18 anonim ***** válasza:

:-))), neeem, dehogy, én is most a nyáron vettem még csak...a lányom most lett 3 éves, arra vettem neki..szóval ránk ne várj...:-D

Sok sikert!

2013. okt. 21. 14:22
 15/18 anonim ***** válasza:
esetleg ha drágálod a duplot azt mondják az unico plus ugyanolyan meg sem lehet különböztetni a kettőt annyira jó és sokkal olcsóbb!
2013. nov. 8. 13:48
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi, utolsó. Nem tudod, össze lehet őket építeni? Amúgy nagyon drága, még használtan is :( Szerencsére most sikerül ( úgy néz ki) beszereznem 1 készletet féláron...
2013. nov. 8. 14:38
 17/18 anonim ***** válasza:
szia!Igen!Duplo és unico plus teljesen kompatibilis egymással,sőőt meg sem lehet őket különböztetni!
2013. nov. 24. 14:51
 18/18 A kérdező kommentje:
köszi!
2013. nov. 24. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!