Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális ez így? Többi lent

Normális ez így? Többi lent

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy anyum dolgozik, de van olyan nap amikor nem, és amikor késő délután megy be, így viszonylag sok szabadideje van!Hétvégén sem dolgozik! Nekem van egy másfél éves borzasztó eleven fiam. Egész nap figyelni kell rá, progiztatni, játszani vele, nem mindig van el egyedül, sőt!Az apját alig látjuk mindig dolgozik,ez van sokszor hétvégén is, effektív egyedül vagyok a gyerekkel, minden rám szakad+ a háztartás ugye! Olykor nagyon fáradt vagyok már, és jól esne magamban lenni, esetleg a párommal kikapcsolódni! Édesanyám viszont sosem ér rá, mindig külön programokat szervez, vagy ha lenne fix programom, ha neki is van tuti nem mondja le! Jó a kapcsolatunk, nem is értem, de ha heti egyszer átjön, vagy átmegyünk (mert nem ér rá) sokat mondok! Másnál is van így? Szerintetek nem az lenne a normális ha többet vigyázna ő is rá, egyáltalán akarná? Meg sem fordul a fejében, hogy keveset alszom, vagy 0 kikapcsolósásom sincs...Amikor próbáltam vele megbeszélni közölte, hogy neki ezek a progik fontosak...Szuper, és mi?Vagy csak néha mi?Sajnos más segítség nincs is, csak ő lenne...Környezetemben mindenki tud járni ide oda, csak valahogy én érzem ezt! Ti mit tennétek?
2013. okt. 3. 13:12
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy nem jön át amit mondani szeretnék! Nem jön heti egyszer mindig, az írtam akkor sokat mondok, most pl már 2 hete nem láttuk!Jelenleg betegen fekszem itthon, ő nem dolgozik, gondolom most is netezik, vagy ki tudja... És nem gondolnám, hogy átvenné a nevelését azzal ha én is el tudnék menni heti kétszer tornázni, igen bingó erről van szó! Aki azt írja, hogy nem a nagyinak szültem a gyereket az sem érti miről beszélek teljesen, mert nem azt kérném, hogy non stop legyen itt, főzzön mosson takarítson, és progiztassa, csak olykor....Vagy akár 1 1 órára vagy 2, heti szinten! Én nem tudom, de az én nagyim vitt minket, természetes volt, hogy ott töltöttük a hétvégéket, mindig sütött nekünk, tudjátok NAGYMAMA volt! És igen jónak mondom a kapcsolatunkat csak hát nem mindenki empatikus, ez van! De felesleges is írnom, ezek szerint nem megy át úgy ahogy szeretném....
2013. okt. 4. 18:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!