Jók lesznek még jövőre is ezek a rövidnadrágok?
Csak azt nem tudom, hogy vajon ezek a rövidnadrágok jók lesznek-e, mégis ezek 3-6 hóig vannak.... Elég husis a fiam... Ha az az elmélet, hogy nem hízni fog, hanem nyúlni, jövő nyárig, akkor talán jók lesznek rá.
Kíváncsi voltam, hátha más is hordott több évig ugyanazon rövidnadrágokat.
Ez attól függ milyen alkat a fiad.
Az én lányom elég vékonyka (de nem kórosan), fokhagyma fenékkel, nálunk volt olyan hogy 2-3 évesen 9 hónaposnak való szoknyát vagy rövidgyatyát hordott, a dereka elég bő volt a legtöbbnek, a lányomnak meg nagyon vékony a dereka is, így hát jó volt rá a legtöbb. Amikor már nem viselt pelenkát, akkor meg főleg jók voltak rá a kisebb rövidnadrágok. Még most is van olyan rövidgatyája, ami 2-3 évesre való pedig már 4 éves.
Amúgy azt figyeltem meg, hogy a babáknak való nadrágokat még nagyobbra csinálják a pelenka miatt, szinte akkorák mint a 2-3 évesre valók. Hosszúnadrágnál baj ha hosszába kinövi, de rövidnél nem látszik.
Szerintem tedd el jövő nyárra hátha jók lesznek. Ha szoknyáról vagy rövidnadrágról volt szó én mindig elraktam, mert széltében még jó lehet rá jövőre.
mi eddig 1x jártunk úgy, hogy jók voltak következő nyáron is a rövidnadrágok. 1,5 évesen még pelusos volt, így ugye nagyobb ülepű nacikat hordott, következő évben, 2,5 évesen már szobatiszta volt, így jók voltak rá, mert pont "pelusnyit" nőtt :D
amúgy elképzelhetetlennek gondolom, hogy csecsemő ruha jó lenne 1,5 évesre :)
erre gondolok
Itt 10 hós a fiam (10 kiló kb) és a nadrág rajta tescos méret szerinti 3-6 hóig.
ezen a képen én azt látom, hogy ez a naci már most is kicsi neki :)
a pocakjánál már most is jól bevág, na meg a hosszúsága is éppen jó.
szóval kötve hiszem, hogy jövőre rá tudod adni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!