Kötelező 6 éves kortól az iskolakezdés?
Kislányom 4 éves most menne középső csoportba az óvodába(nem év vesztes)de az óvónő azt mondta legyen megint kiscsoportos,mert,hogy elég félénk,szótlan,nem játszik nagyon a többiekkel csak néha.most nyáron sokat változott,sokkal többet beszélget mindenkivel.Így visszafoghatja az óvónő?-főleg ha 6 évtől suliba kell menniük..nem tudom mit tegyek tanácstalan vagyok,megint egy új közösség,örültem,hogy tavaly beilleszkedett.
Hozzáteszem még nálunk nem indult be az óvóda,mert átalakítás volt talán 2 hét múlva mehetnek,addig el kell döntenem mi legyen.Segítenétek?Köszönök minden egyes választ,és tapasztalatot!!!
Köszönöm szépen a tanácsokat.szerintem minél többet van a csoportjával annál jobban összeszoknak,kiscsoportba ezért jobb még a "visszaesés"Egyik ismerősömnek a gyereke nagycsoportba maradt le,és megviselte nagyon.Lehet a kislányomnak is jót tesz majd plusz egy év,legalább erősödik minden szempontból.
Szóval akkor nem kötelező az iskola 6 éves kortól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!