Nektek mennyibe került az iskolakezdés?
Első osztályosok szüleitől kérdezném főképp:)
Mennyibe került minden?Az iskolatáskától a hegyezőig.
Azt is megirnátok melyik megye?
Köszönöm szépen:)
pest m
tavaly előre megvettem pár dolgot pl tolltartó, iskolatáska, tornazsák/edzőstáska, színes cerkák, hegyező, olló stb, mindent, amiben biztos voltam hogy kelleni fog. Közel 10 ezer ft votl kb, a legnagyobb tétel ebből a táska, amit kuponokkal+akicósan 25 e helyett 4500-ért sikerült megcsípni.
Idénre maradtak amit a tanító kilistázott pl füzetek, postairón, színes kivágólapok meg hasonlók, ezkekre kb 3000 ft ment el. Ezen kívül logós egyenfelszerelés tornára 2600 ft, egyesületi edzőcucc 4800 ft.
A nagyobbom már a gimit kezdte, neki brutális összeg lett, a könyvek 20 ezernél járnak, ennek kb a fele csak a nyelvkönyvek és így is van, amiből könyvtárit használ. Plusz neki is új táska kellett (kb 6000 volt, de szerintem kiszolgálja majd végig)+ füzetek, új tollak stb, apróságokból is összejött kb 8-10 ezer, tornacucc nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!