Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen Gyerek tablet való egy...

Milyen Gyerek tablet való egy 4 évesnek?

Figyelt kérdés

Egyáltalán semmit nem tudok ezekről a készülékekről,de mindenképp szeretnék venni egyet a fiamnak.

Valami olyat amin vannak jó kis fiús játékok.

2013. szept. 25. 17:15
1 2 3
 21/21 errorista válasza:
Hát komolyan mondom ezt a sok beszűkült embert! Az én kisfiam tabletezik, és most keresek én is gyerekgépet, mert már bocs utolsó, de lehet, hogy Neked nincs gyereked, ugyanis nem mondanál olyat, hogy add oda neki NÉHA a sajátodat..a gyerek leeszi, ledobja, a miénk most ment a kukába, mert ripityára van törve. amúgymeg ostobaságokat írtok. a gyerek nem attól lesz hülye vagy okos, hogy tabletet használ-e vagy sem, hanem hogy a szülei hülyék-e avagy sem. Kisfiam két éves korától használ tabletet, most három és fél, angolul-magyarul számol tízig, fel is ismeri a számokat, a betűk nagy részét is, több angol dalocskát is kívülről fúj, azok mellett amit én magyarul tanítottam neki. és ezt a fejlesztő játékokból. igenis marha jó, amikor utazunk, vagy várakozni kell valahol, vagy csak bevásárolok, és a kezében ez van, és nem az idegeinken szánkázik. sokat van gyerekek között, színházba, állatkertbe játszóházba járunk, ha jó az idő, szinte itthon sem vagyunk, a bogárhatározóból (amit minden este a meseolvasás mellett át kell böngészni) rengeteg rovart ismer, ha kimegyünk az erdőbe-mezőre, ami jó időben hetente akár többször is megtörténik, felismer egy csomó rovart. és tabletezik, két éves kora óta. jól szocializált, kedves gyerek, imád barátkozni. ha mesét néz vagy játszik a tableten, és azt mondom megyünk a játszóra, vagy gyere rajzolni, vagy akármi, akkor teszi le, és jön, mert az jobban érdekli. Tudjátok mit gondolok? ezt a romantikus baromságot, hogy a gyerek túrja a földet oszt kész, egyszerűen el kell felejteni! mert a gyerek az gyerek, és akkor is imádja túrni a földet, ha mellette nem hülye a technikához, ez csak a szülőn múlik. szeretném tudni, hányan vannak közetetek akik ellenzik a tabletet, és közben folyton a gyerekkel fogalakoznak, kreatív játékokat találnak ki stb. van egy olyan sejtésem, hogy Ti magatok sem tudjátok használni.. én média szakon diplomáztam a férjem viedógrafikus. elkerülhetetlen, hogy a fiúk ne lássék, hogy technikai médiumokat használunk. de ha nincs tiltva, csak okosan használva, és felügyelet mellett, akkor nem fog vágyakozni utána, nem lesz függő, és helyén tudja kezelni. nem úgy, mint az én gyerekkoromban azok a gyerekek, akiknek nem engedtek otthon tv-t nézni. ha elmentek bárhová, ahol képernyő volt, nem lehetett őket elmozdítani mellőle. uff, szóltam.
2016. ápr. 15. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!