Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen Gyerek tablet való egy...

Milyen Gyerek tablet való egy 4 évesnek?

Figyelt kérdés

Egyáltalán semmit nem tudok ezekről a készülékekről,de mindenképp szeretnék venni egyet a fiamnak.

Valami olyat amin vannak jó kis fiús játékok.

2013. szept. 25. 17:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Gyereknek nem tabletkell hanem társasjáték lego ,szinezö,mesekönyv ,fejlesztö játék ,legalábis nem 4 évesnek .
2013. szept. 26. 09:29
 12/21 anonim ***** válasza:

nem tudom miért kell egyből letámadni a kérdezőt.

bármilyen hihetetlen,van gyerek tablet,a fiam is kapott tavaly karácsonyra 1000 ft!!(igen,jól látjátok,nem 4 db 0,hanem csak 3!!) volt az auchanba.Ugyanez volt,ami a linken!

[link]

Ez kifejezetten nekik való!Angol-magyar nyelvű,zenék,játékok,fejlesztő feladatok vannak rajta.Én nem is értem mit vagytok ezen úgy felháborodva komolyan mondom....

Ha nem ere gondolt a kérdező,hanem a "normál" tabletre,(de akkor miért gyerek tabletot irt)akkor azt én is ellenzem,legalábbis én tuti nem veszek neki..

2013. szept. 26. 22:59
 13/21 anonim ***** válasza:
48%
Azert mert egy 4 évesnek még szabadon futkaroznia kellene. Anyukának meseket olvasni könyvből,diarol,sokat rajzolni,szinezni, stb....eszembe nem jutna az én negy evesemnek ilyet venni!!!! Az enyem tudod mit csinál??? Alig várja h az Apja hazajojjon, es kimehessen vele az lovainkat, baromfikat, malacunkat megetetni, kitragyazni, nyáron pedig segit a kertben gazolni, locsolni!!!! Hiva tart a világ???????? Olvastam egyik nap Vekerdytol egy cikket h a mai szülők kicsit sem foglalkoznak azzal h gyermekeik a szabadban futkarozhassanak, ugráljanak. Es mivel mozgás közben fejlődik az agy (meg egy 4 evesnel is) a sok tv elé, szobában ültetett gyereknek ez nem lehetséges. Agyi pályák nem tudnak kialakulni, mert nem hagyjak h gyerekük gyerekkorát élje. Fejleszthetik mindenfelekkel, elvárják h mintagyerek legyen mindenhol, közben meg nem élheti saját gyerekkorát....
2013. szept. 27. 07:17
 14/21 anonim válasza:
aztán 20 évesen a sajátjának venne ilyet, s akkor "milyenek" a mai tinik, minek is kell csodálkozni miota van az hogy a szülőt neveli a gyerek? 18 éves vagyok max 2 éve van saját gépem nem azért mert szegények vagyunk hanem, mert nem volt szükségem ráá.. osztom az előző kommentelő véleményét.. ilyen kérdés istenem. :( mi a probléma ha nem azon gondolkozunk h velünk játszodjanak, hanem h lekössük a figyelmét...
2013. okt. 9. 14:34
 15/21 anonim ***** válasza:

Nekem 2,5 éves a gyerekem nagyon sokat futkározik, kirakózik, firkál stb.. de mellette a tabletet is kezeli tudja hol vannak az ő játékai rajta mert már 2 éves kortól vannak ilyenek.

Az nem baj hogy egy 10 éves gyerek szájából önlik az ocsmány szó, cigizik. Festik magukat még ha szolidan is én 30 vagyok de még 17 évesen se lehetett elmenni a suliba kifestve mert a tanár rögtön letöröltette. Persze ez ma már nem számít! Nem értem miért nem lehet a technikával haladni!

2013. okt. 19. 09:53
 16/21 anonim válasza:
nemis avval lenne a baj ha valaki halad a tehnikával, hanem h utána hallhatuk h ilyne meg olyan, s akkor meg panaszkodunk.. mitől válik valaki olyannak amilyen? erre kapjak egy választ
2013. okt. 19. 12:12
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kell találni az arany közép utat. Nem egész nap hagyni hogy a tabletet a pc-t, tv-t nézze. szerintem meg hogy ilyen olyan a gyerek az nevelésen múlik.
2013. okt. 19. 13:26
 18/21 anonim válasza:
Szia! Kníában nagyon sok gyerektablet van. A minitake.com oldalon keress rá a kids tablet szópárra. Sok tablet lesz 50-80 dollár között, a jók a gumírozottak. Ezeken rengeteg gyerekprogram van, szülői felügyelet opció, meg egyebek.És persze rendes tabletként is használhatóak. És igen,a tablet is egy a rengeteg fejlesztő játék között. Nyugodtan vegyél neki onnan bármilyet. Mondjuk kicsinek én még az olcsóbbikat venném. Az kevesebb memőriás, picit gyengébb gép.
2014. febr. 12. 09:38
 19/21 likvidál gyula válasza:

Kedves #18as te legelabb akkora eke vagy mint az aki sajat tabletet akar a gyerekenek.

Vegyel egyet magadnak aztan hasznalja a gyerek neha amikor akarja ennyi.

Van androidra parrent control amit ha felraksz csak megadott koddal lehet kilepni es csak az altalad engedelyezett dolgokat hasznalhatja.

Nem kell ezt tulporogni.

Egeszseges kozeput.

En pl tragyat nem rakatnek a gyerekkel mert egyreszt raer meg dolgozni es megutalja ido elott az tuti, masreszt nem az o dolga...

2014. okt. 2. 13:24
 20/21 detarkende válasza:

Az a baj a válaszokkal, hogy nem a kérdésre válaszolnak. Nem az volt a kérdés, hogy vegyen -e, hanem, hogy milyet vegyen. Ha eldöntötte, hogy vesz egyet, akkor venni fog. Aki ellenzi, ne válaszoljon, és kész. Én sem vennék tabletet neki, max (MAX)10 évesen, de nem az én dolgom.

Nekem egyébként ez tetszik, elég barátságos:

[link]

2015. júl. 23. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!