1 születésnapra mit vegyek kislanyomnak? Semmi ötletem nincs! :- ( Semmi nem köti le igazán, inkább rajtam lóg! Minden csak pár percre köti le a figyelmét!
Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 14:28
1/7 anonim válasza:
Hintaló. Játék laptop (lehet, hogy nem 1 évesnek való, de az én sajtkukacomat 1 éves korában egész jól lekötötte a tesója laptopja).
2/7 A kérdező kommentje:
Hintaló van, , gyerek laptop a tesonak és az se érdekli! Legjobban talán a kezi habverő meg egy edény foglalja le!
2013. szept. 24. 14:57
3/7 anonim válasza:
akkor babakonyhát, vagy legalább konyhaeszközöket. Nem tudom merre laktok, de az IKEA-ban annyira jó plüss zöldségek, gyümölcsök vannak
4/7 anonim válasza:
Pár kartondobozt, az enyém azt szereti, pakolja egyik dobozt a másikba... a szomszédok összes cipős doboza már nálunk van, de van fogkrémes, parfümös stb....
5/7 anonim válasza:
Az utolsó írta le a tutit, ekkora gyereknek a legjobb ajándék néhány egymásba rakosgatható tál/kosárka, ha a legnagyobb akkora, hogy ő is bele tud ülni, az meg aztán nagyon pompás.
Persze lehet kapni jó drágán ilyen játékokat, de hidd el, egy egyéves órákig képes 5-10 nagy tejfölösdobozzal is eljátszani.
Mi anno egyébként egymásba rakható kishajókat vettünk neki (tök egyszerű műanyag játék), meg egy nagyobb fakockákból álló építőjátékot, illetve felfújtunk sok lufit. A vicc az, az ajándékok nem is érdekelték, a lufiktól viszont teljesen készen volt. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Vannak neki egymásba rakható kacsái meg pici vodrocskek! Tesotol minden megvan még! Van forma bedobos játéka azt szereti! Joghurtos poharakkal is sokat játszik! Arra gondoltam, hogy van több oldalú játszó kocka minden oldala más, lehet az érdekelné? IKEA-bol vannak játék tároló dobozaink textilbol azokkal szokott játszani főleg belülni!:-) De a dobozokat akkor felhozom a pincéből es kiprobalom!:-) Köszönöm a tippeket!
2013. szept. 24. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!