Gyerekülés kérdés! Milyet vegyünk ebben a helyzetben?
Hordozót az 1. ülésre is lehet tenni, persze menetiránnyal háttal. Te meg ülnél a férjed mögött (összehúzott térdekkel) :))
Persze ez csak 1 opció, ha mégsem vennétek ülést.
A Naniárol engem mindenki lebeszélt, mert állítólag nagyon kemény. De persze van aki szerti. :)
nania felejtős. cybex vagy römer.
miért nem rakjàtok az egyiket az anyòs ülés mögé a màsikat középre
Inkább akkor egy nagyobb autót vegyetek:)Egyébként 4,5 éves gyerek alá nem kell már az ötpontos biztonságiöves ülés.Ezt a fazont lehet magasítónak is berakni, ha leveszed a háttámláját, meg a fejvédő részt:
Szia!
Nekünk ilyen van. Ahogy nő a gyerek úgy lehet alakítani. Praktikus, biztonságos, és szép.
A helyedben már biztos, hogy olyan ülést vennék, amit az autó biztonsági övével lehet bekötni. Ezeket lehet később ülésmagasítóként is használni. Nekünk Römer van, az én nagyfiam még nincs egészen 3,5 éves és már olyan ülése van, amit írtam. A kicsi kinőtte a hordozót és neki kellett már a gyerekülés.
A Römer biztonságos gyerekülés, nézd meg ezeket, hátha tetszik valamelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!