Mi okozhat nála fülfájást és lázat? Mit adhatok még neki? Vigyem el ügyeletre?
Figyelt kérdés
Csütörtökön voltunk fül-orr-gégésznél kontrollon. 1 éve volt becsövezve a füle. Mindent rendben talált nála, az egyik teljesen ki is lökődött, a másik is kilökődött a dobhártyájából, már a külső hallójáratban van.
Nurofent adtam neki fájdalomcsillapítóként, és calciumot kapott. Kicsit náthás, ezért orrsprayt is használunk.
Messze még a hétfő, vigyem el holnap ügyeletre?
2013. szept. 21. 21:24
1/2 Ani25 válasza:
Inkabb vidd el szegenyket minthogy meg egy napot szenvedjen, legalabb adnak ra valami erosebb gyogyszert mint a nurophen! Majd ird meg mit mondtak.
2/2 anonim válasza:
Nálunk a fülfájást (gennyes fülgyulladást) nátha okozta. Ráadásul pici, csak nem jött ki a nózijából, és a fülére ment. Az első 2 mondatot nem igazán értem...Mindenesetre én is kérnék valami erősebbet, mint a Nurofen, a fülfájás nagyon rossz dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!