Milyen idős korától mutat rá gyermeketek egy tárgyra, ill. viszi oda, ha kérdezitek/kéritek? Pl . Hol a labda, hozd ide a kutyust, stb.
Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 12:38
1/5 anonim válasza:
A fiam kb. 13 hónapos kora óta csinálja ezeket. Először csak elvétve, de már 15 hónapos és már láthatóan mindent ért és megcsinál (persze ha van kedve hozzá).
3/5 anonim válasza:
Azt a pár dolgot, amit nagyon szeretett vagy sokat használtuk, azt 1 éves kora előtt is odahaza kérdésre, ezek voltak a baba,cumi, takaró, kulacs. Jovoheten lesz 14 hónapos es sok mindent megért, de nyilván nem mindent!
5/5 anonim válasza:
Már 9hósan odahozta azt, amit mondtunk és ismert tárgyat! 1 évesen már szinte mindent amit mondtunk! 14hósan pedig magától tudta mi az ami a szemetesbe való és kidobta maga. Őrületesen cuki volt, mikor kifújtam az orrom, csak úgy letettem a kanapéra, erre ő, anya kukaaaaaaaaa, és elvette és vitte a kukához! Azt hittem megeszem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!