Kisiskolás uzsonna/tízórai! Ötletek, anyukák?
Természetesen vannak ötleteim!
Egy uzsonnás dobozba kerül: szendvics (vagy egyéb kenyérféle, pékáru), édesség (müzliszelet, csoki, stb) és gyümölcs (alma, körte, banán). És persze az ital, külön (gyümölcslé, tea általában). A kérdés igaziból az lenne, hogy milyen szendvicset (mert a szalámis vajas már unalmas) lehetne csomagolni nekik, illetve mellé még miket (péksütemény, édesség, gyümölcs, ital)? Tápláló, nem romlandó (meleg iskolatáskában) ételek kellenének. Segítsünk egymásnak :)
Ami olyan gyümölcs,azt lehet rakni szemezve dobozba:pl szőlő
joghurtital vagy tejital bolti vagy(házi turmix:én pl 2 banánhoz teszek 3 kanál cukrot vagy érzéssel mézet és ahhoz majdnem egy liter tej,de csináltam már fagyasztott málnából,eperből)
emellé ha ez van akkor sima vizet tennék még
a szalámis szendvicseket láttam,hogy fel lehet turbózni mindenféle mintát kivágva(facebookon szoktak ilyeneket megosztani)pl hajó alakú,maci alakú
ha 7végéről marad csirkehús azzal tartalmas szendvicset lehet készíteni vaj csirkehús,zöldségek,öntetek,mindenki tudja mit eszik meg a gyerek
4-es csomagolású jó reggelt keksz
Nekem még nem iskolás a kicsim,de tanítottam kisiskolásokat és érdekel ez a téma
Neked is köszönöm:) nagyon jó ötleteket adtatok!
a gyümölcsös szendvics nekem kicsit fura,nem is hallottam ilyesmiről :D de lehet ki kéne próbálni. még milyen szendvicset lehetne készíteni (hallottam a tojássalátásról, valakinek tapasztalat)? és esetleg milyen péksütik jöhetnek szóba, amik elsősorban finomak? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!