Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Olyan külön élő szülőtől aki...

Olyan külön élő szülőtől aki nem dolgozik, és nincs bevétele, attól milyen ajándékot várhatunk el, és milyen gyakran, hogy hozzon gyermekünknek?

Figyelt kérdés
Ha még gyermektartást sem kell fizetnie.

2013. szept. 10. 20:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Fú, de gusztustalan kérdés...
2013. szept. 10. 20:07
 2/11 anonim ***** válasza:
28%
Miért is gusztustalan?
2013. szept. 10. 20:09
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Semmikor sem kell ajándékot hoznia, látogassa a gyereket rendszeresen és ennyi elég. Függ, hogy milyen emberről van szó persze. De ha egy tisztességes emberről akinek "csak" rosszul alakult a sorsa, szerintem bőven elég ha tisztességgel látogatja a gyereket és szereti. Sőt ha van lehetőség akkor még segíteni is kellene ennek az embernek, hogy helyre álljon. Elvégre (ha te vagy az egyik szülő) valaha szerettétek egymást és közösen határoztatók úgy, hogy ez a gyermek megszülessen. Erre a régi szeretetre kellene vissza emlékezni.
2013. szept. 10. 20:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy nem kell gyerektatást fizetni, még a munkanélkülinek is kell.
2013. szept. 10. 20:25
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az ajándékot nem elvárjuk, hanem ha kapunk, akkor örülünk neki! Ha gyerektartást sem fizet, akkor gondolom, nem gondoljátok komolyan, hogy bármit is fog vinni. Nem is értem a kérdést! Mi az, hogy milyen gyakran várhatunk el ajándékot?
2013. szept. 10. 20:38
 6/11 anonim ***** válasza:
44%
De igenis elvárható!!!! Ő is ott volt mikor megcsinálták! Miért lenne csak az egyik félnek a kötelessége, dolga, hogy foglalkozzon a gyerekével!?Nem egy idegenről van szó, hogy visz e ajándékot! Nem elvárni kell hanem ennek teljesen természetesnek kéne lennie!
2013. szept. 10. 21:04
 7/11 anonim ***** válasza:
81%

mivel nincs bevétele, ezért nyilván nem lehet elvárni. na meg ajándékot egyébként se várunk el, max örülünk ha kapunk. azt viszont el lehet várni egy szülőtől, hogy ellása és eltartsa a gyerekét, tehát azt, hogy elvonszolja apuka/anyuka a fenekét munkába és abból vegyen a gyereknek ételt, ruhát azt el lehet várni.

egyébként ha nincs pénze és nem is dolgozik, ergo sok szabadideje van, azt el lehetne várni, hogy sok időt legyen a gyerekével, vigye játszótérre, parkba, ingyen programokra

2013. szept. 10. 21:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Ajándékot nem várnék el, bár a gyereknek tuti szarul esne, ha nem kap semmit a szülinapjára vagy bármire. De gyerektartást igen is elvárnám, mert a gyereket etetni, ruházni, iskoláztatni kell stb.
2013. szept. 10. 21:19
 9/11 anonim ***** válasza:

Ajándékot nem,de gyerektartást elvárnám.

És kérdem én a nem tudom hanyadik hozzászólótól

miért kéne segíteni nekem a múlt szeretetére visszagondolva rajta hogy talpra álljon?nem feladat,és ha valaki külön megy nem elvárható!!!!

2013. szept. 11. 11:02
 10/11 anonim ***** válasza:
9-es vagyok 3-asnak szól
2013. szept. 11. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!