Nálatok kap a kisgyermeketek spontán ajándékot tőletek vagy inkább csak szülinapra, karácsonyra stb?
spontán, olyan jó venni neki valamit, pedig nem vagyunk gazdagok.
13 hónapos a babánk.
Pl ha ellógok itthonról, és mittom, egy színező kárpótlásul, mert nélkülük akartam lenni, vagy ha csak az egyikkel van program akkor akivel program az választhat egy apró bizgentyűt, aki itthon maradt az meg egy nagyobb valamit kaphat, kincsecskéket.(kislányom pl baba-gyerek nyakláncot, csecse hajgumikat-csattokat(max 300ft értékűek), kisfiam meg mondjuk hűtőmágnest, matricát, kulcstartót, kisautót.
A nagy értékű ajándék az alkalmakra maradnak.
kap,de csak apróságokat,és csak néha
igyekszem a játék vásárlást minimálisra csökkenteni,mert így is annyi van,hogy alig férünk
a minimaxos reklámok sem tesznek jót,meglát valamit,akkor közli,hogy szóljunk a Jézuskának,hogy hozzon neki olyat
Játékboltba nem vittem még soha a kisfiamat, óriási öngól lenne :D (3 éves)
Fejlesztő játékokat általában akkor vettem neki, amikor láttam, hogy szüksége van rá (pl. kirakós, gyurma, filctollak, mesekönyvek, foglalkoztató füzetek). Van olyan is, hogy meglátok valamit egy boltban, amiről tudom, hogy nagyon örülne neki, megveszem, aztán eldöntöm, hogy megvárjuk-e vele a következő ünnepet, vagy odaadjuk neki "csak úgy". Ezek nem drága dolgok, és általában az a fő szempontom, hogy mennyire köti le majd hosszú távon, mennyire fejlesztheti a kreativitását, (kéz)ügyességét, memóriáját stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!