Van olyan, akinél a kisgyerek szobájában van tévé? Nem vitát akarok, csak kíváncsi vagyok.
4 éves fiam van,nincs tv a szobájában,és jó darabig nem is lesz
a mi szobánkban van egy tv,és szeretünk is tv-t nézni,persze normális kereteken brelül.én mondjuk sorozat függő vagyok,de ezeket a szabadnapjaimon nézem,ha van idő(sok nincs sajna.nem brazil szappanoperákat nézek,hanem izgalmas sorozatokat,mint pl homeland,24,downton abbey,dexter,spartacus és még sorolhatnám,mindig vadászom az újakat.)
a fiam reggel ovi előtt néz mesét,de csak ha szabadnapos vagyok,mert akkor én viszem,az apja már fél hétkor viszi,ha én is dolgozok,és este vacsora után egy mesét
3kisgyerkem van, a szobájukban nincs tv.
Van egy kis külön előterük, ott van egy tv, de csak dvd-t néznek rajta- nagyritkán.
A nappaliban van tv, ott szoktak leginkább tv-zni, de csak meséket... főleg télen. :)
Sok mesét szeretnek- én is sokszor nézem velük! :)
Csatlakozom én is a nekünk nincs tv-nk táborába.Mi is összeköltözéskor több helyről hozhattunk volna tv-t,de nem kellett és nem hiányzik.4.5 éves lányunk irányítottan dvd-ről nézhet mesét,megvan hogy mit és mennyit és mikor.Mi is alkalmanként nézünk egy filmet esetleg meccset és ha valamit még szeretnénk az megnézzük online.
7végenként közös kirándulás,főzés,séta,rokonlátogatás,játszótér,közös játék van,hétközben délután/este beszélgetés,meseolvasás(már meseregény folytatása minden nap)mi netezünk megnézünk egy sorozatot ilyenek..nincs szükségünk rá.
nincs :)
most 2 szobásban lakunk, a nappaliban van az ágyunk, ott a tv, így ha mesézni akar, akkor bekuporodik az ágyunkba :)
ez naponta 2x5 perc-reggel kakaóhoz és este fürdés után néz mesét.
most költözünk 3 szobásba, ott majd 2 tv-t szeretnénk, a halónkba és a nappaliba, de az ő szobájába nem lesz tv még jó ideig.
most 4 éves, szerintem majd kamasz kora körül fogja igényelni, de majd meglátjuk. értelmét most nem is látnám és nem is tartom jó dolognak, az a napi 10 perc mese neki bőven elég :)
a lányunk 3 éves, és most kaptunk egy kis tv-t vkitől. Betettük hozzá, de egyenlőre vacillálok, hogy mi legyen, én sem szeretném, ha nagyon rákapna, most kb. napi 2x fél órát nézi.. viszont néha már jó lenne, ha én is megnézhetnék egy akármit a tv-n...
Gyakorlatilag mióta megvan a lányom, nem néztem meg talán egy hiradót sem...mondjuk az tény, hogy inkább gépezek, és ez sokkal gázabb, mint a tv..:-DD
Sztem nam baj, ha van náluk tv, ha mértékkel, határt szabva nézhetik.
Őszintén szólva nem igazán értem ezt a TV ellenes gondolkodás módot!
Ugyanis nem csak "szemét" műsorok vannak! Létezik Spektrum, Travel Channel, National Geographic, stb. adók ahol gyönyörű és értelmes műsorok vannak. Lehet válogatni. :)
Természetesen nem kell hogy a gyerek egyfolytában a TV-t nézze, de ha nem magától nem érti akkor elrakod az irányítót és kész.
De néha miért nem nézhet meg valamit, ezt tényleg nem értem?!
De fogadjunk hogy számítógépe mindenkinek van?! Azon pedig sokkal több szemetet meg tud nézni a gyerek. Na mindegy.
Én annak idején néztem Tv-t, a gyerekeimnek is szabad, és mégis mindannyian boldog, kiegyensúlyozott emberek vagyunk. :)
Az én kislányom is dvd-ket néz, főleg kisvakondot.
Van egy kistévé a nappaliban, azt használja.
A nagytévé már kikényszerült a hálóba, mi azon nézünk néha este egy filmet (nem tévé, net).
Köszönöm a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!