Javasolnátok szúnyogcsípésre krémet?
Figyelt kérdés
Ha a 4 éves lányomat megcsípi egy szúnyog, mindig csúnyán bedagad, másfél nap múlva szépen lelapul. A múltkor a két szemöldöke között volt egy szinte golyónyi duzzanat. Fenistil krémet, antivakarint, meg kálciumot kapott rá. Van ennél jobb ötletetek?2013. szept. 6. 21:41
1/10 anonim válasza:
Gyógyszertárba lehet kapni ilyen szúnyogcsípés elleni fehér rázókeveréket, a nevét sajnos nem tudom, de csak ajánlani tudom, nagyon hatásos, egyből elmúlik a viszketés, és csak egy pici piros pötty marad hátra.
2/10 anonim válasza:
Letezik egy toll alakú szer, amivel be kell kenni a csipes helyet es meg csak viszketni sem fog. Holnap megnezem a nevet most nem vagyok otthon. En is azt hasznalom a 4 evesemnek mert brutalisan bedagadt egyszer egy csipes az arcan...
3/10 anonim válasza:
Másra kaptam a gyógyszertárban, de kipróbáltam szúnyogcsípésre is, és tökéletesen bevált: kék kenőcs.
4/10 anonim válasza:
Teafa, vagy levendula 100százalékos illóolajból 1-3 csepp 1 ek olivaolajba, vagy az aloe vera növény zseléje. Igaz, ezekkel dolog van.
5/10 anonim válasza:
Bocsánat, ötletem nincs sajnos, de engem is érdekelnek a válaszok. :) Vagyis inkább: :(
6/10 anonim válasza:
after bite a tollalakú szmötyinek a neve.
7/10 anonim válasza:
Érdemes lenne a gyerekorvost megkérdezni. Nálunk véletlenül derült ki, hogy van egy szuper jó krém receptje, amit másnapra kikevertek a patikában. Vacak szaga van, de nagyon hatásos.
8/10 anonim válasza:
sudocrem a legjobb, sebre, szúnyogcsípésre kenj vékonyan, 1-2 nap és teljesen elmúlik! :)
10/10 RIPLI válasza:
Sudocrem. Nemcsak erre, hanem a sokkal kellemetlenebb pókcsípésre is. Kemény lecke árán tanultam meg egy kiváló bőrgyógyásztól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!