December elején egy Budapesten töltött hétvégére milyen gyerekprogramokat javasolnátok? (3 éves kisfiúval)
húúúúúúúúúúú...azt hittem bombázni fogtok az ötletekkel :)
Nem jártunk még Pesten vele. A Disney on Ice -ra megyünk,de akkor már akarok egy péntektől-vasárnapig tartó élménydömpinget :)
Kedves válaszoló! Köszönöm az ötleted...erről eszembe jutott a repülőgép múzeum is.
Gondoltunk a Tropicariumra rossz idő esetén...
Szeretnék még ötleteket! Köszönöm! :)
Ez egy "jégrevü" műsor disney sztárokkal.
Kisfiam most épp mickey egér őrületben van,és mindenáron találkozni akar velük :)
Gondoltam ez még mindig olcsóbb,mint a Disneyland :) :) :)
Meg ahhoz még kicsinek is tartom.
A Télapó-expressz lett volna az egyik ötletem, de az egy héttel korábban lesz, mint amikor Ti mentek.
A Minicity nagyon jó, a 3 és fél évesem és a 16 hónaposom is nagyon élvezte, Elevenpark játszóház is remek, a fent említett Vasúttörténeti Park, az állatkertben nagyon jó lett a Nagysziklában kialakított interaktív kiállítás, bár decemberben nem biztos, hogy jó ötlet az állatkert. Tropicarium, a Camponában van játszóház is. Nyáron tudnék több mindent is javasolni, de decemberben ki tudja milyen idő lesz mondjuk szabadtéri programokhoz. Én a Vörösmarty teret sem hagynám ki.
Köszönöm szépen az ötleteket :) Hasznosítom! :)
Szép napot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!