Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért pisil be egy eddig...

Miért pisil be egy eddig biztonságosan szobatiszta gyerek?

Figyelt kérdés

3 éves elmúlt a kisfiam, már hónapok óta megbízhatóan szoba- és ágytiszta volt. Nappali baleset talán nyár elején fordult elő utoljára, éjszaka meg kb. havonta egyszer.

Az utóbbi hetekben viszont megint elkezdett bepisilni. Éjjel is, nappal is. Látom rajta, hogy kell neki, de letagadja, ha vinném, megfeszíti magát, nem hajlandó bilire ülni, öt percen belül meg bepisil. Tegnap vendégségben voltunk, kétszer pisilte össze magát teljesen. A helyzetet csak súlyosbítja, hogy jövő héten kezdené az ovit, nagyon félek, hogy elküldik, mert azt mondják, nem szobatiszta.

Rajta nem látszik, hogy különösebben zavarná a dolog, általában közönyösen fogadja, néha meg nevet rajta, és azt mondja, szerinte ez vicces.

2013. szept. 6. 08:03
 1/4 anonim ***** válasza:

valszeg az ovi miatt

ne hidd el h nem érdekli neki is stresses a dolog nem csak neked

próbáld meg feloldani ezt benne

2013. szept. 6. 08:06
 2/4 anonim ***** válasza:
talán valami pszichológiai oka van. félhet az ovitó.
2013. szept. 6. 08:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Soha nem ijesztgettem az ovival, és azt mondja, nagyon várja. Egy kis barátjával lesz egy csoportban. Még azt sem mondtam neki, hogy az oviban nem szabad bepisilni. Lehet, hogy ennek ellenére mégis fél tőle? Elég anyás.
2013. szept. 6. 08:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Természetesen félhet az ovitól, mert nem ismeri, és ez okozhatja a bepisilést is. Az én fiam nagyon lelkes volt, de első nap előtti este bevallota, hogy fél. Szerencsére alaptalan volt a félelme. Egy-két balesetből nem hiszem, hogy ügyet csinálnak. Minap hallottam fél füllel, hogy az egyik apuka szörnyülködött, hogy folyton bepisil a kisfia, ennek ellenére nem akarják kitenni az oviból. Nyugodj meg, ez nem egyedi eset, főleg ilyen kicsiknél, és az óvónők tudják kezelni. Ha megszokja az ovit, elmúlik a bepisilés is.
2013. szept. 6. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!