Miért fél az emberektől?
Valószínűleg nincs hozzászokva az emberekhez, illetve nem egy könnyen barátkozó típus, nem annyira nyitott és közvetlen.
Menjetek sűrűbben emberek közé, hogy szokja őket. Legyen többet társaságban.
Hú, az én fiam is ilyen volt, bár ő nem visított, hanem pl. becsukta a szemét, hogy ne is lássa azt, aki szól hozzá!
Meg voltam rémülve, én is kaptam tanácsot, hogy vigyem többet emberek közé...
Most 31 hónapos, folyamatosan pironkodok miatta, mert fűvel-fával beszélgetésbe elegyed, de olyan szinten, hogy például a postán mögöttünk állónak elkezdi mesélni, hogy neki levágták a haját, meg a testvére suliban van, de majd hazajön, és veszünk a boltban betétet, stb.!! :))))
Szóval ne aggódj, én sem tudtam, miért volt, elfogadtam nehezen ismerkedő, zárkózott típusnak, most pedig be nem áll a szája, és ő szólít le idegeneket, mert kapcsolatot akar teremteni mindenkivel! :)
Elsősorban fogadd el őt olyannak amilyen.
Szerintem segíteni azzal tudsz, ha támogatod továbbra is . Viszed emberek közé, de nem erőltetsz rá semmit.
Szia,
Szeretném megkérdezni, hogy mi a helyzet a kisfiaddal? Még mindig félős? Az enyém is pont ilyen és most lesz 20 hónapos és nála is kb. 1 éves kora óta tart!
Köszönöm, ha válaszolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!