Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális, hogy a szomszéd...

Normális, hogy a szomszéd gyereke szinte egész nap itt van a körfolyosón?

Figyelt kérdés

Motorozik, tolja a babakocsit, labdázik. Az anyja közben bent főz meg netezik (nyitva van ajtó-ablak, ezért tudom).

Elég zavaró. Szerintetek szóvá tehetem?

2013. szept. 2. 13:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

el tudom képzelni, hogy zavaró, hogy kopognak. honnan tudjad, hogy a kicsi motorral épp befarol hozzád vagy a szomszéd kopog valamiért? én ezért biztos szólnék, persze kedvesen, hogy találjon már ki valamit, hogy ne kelljen napjában 100x kinézni.

de másért szerintem nem lehet. egyébként nekem is furcsa, hogy valaki kiereszti a pici a gyerekét

2013. szept. 2. 18:53
 12/12 anonim ***** válasza:
És nem fél anyuka, hogy leesik a gyerek? simán felmászhat a korlátr. Belegondolni is rossz. Én kiskoromban ledobtam a porcelánfejű babámat a harmadikról az udvarra a körfolyosó korlátján át - nem szeretném, ha a gyerekemmel is az történne, ami a babámmal anno.
2013. szept. 3. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!