Mit tennétek, ha a szomszéd egész nap bömbölteti a zenét, és nem bír aludni a Baba tőle?
Bemérethetitek, de ha nem haladja meg a határértéket (amit azt hiszem 80 dB és azt nehéz meghaladni) akkor semmit nem tehettek.
(Egyébként a gyereknek nem jó a teljes csendben alvás, mert megszokja és rossz alvó lesz. A lakásban lévők zajai, zene mellett jó altatni)
jaj, ezek a szomszédok.képzeld nálunk a felső szomszéd járkál egésznap kopogós cipőben.hallom, hogy melyik helységben van éppen.és mikor megemlítettem neki, közölte, ő itthon sincs.hát akkor szellemek élnek felettünk?
nemtudunk mit tenni.tűrűnk.
:(
Felettem meg a hölgy gyerekei keserítik meg az életünket.Az sem jobb mint a zene.Szóltam neki és azt mondta otthon dirigáljak.Mondtam rendben.Hangfal szekrény tetejére ,hangszorókkal a plafon felé.Lejött ,hogy halkitsam le mert nem lehet elviselni
Mondtam neki otthon dirigáljon.
Mi nemrég költöztünk be a faluba,ahol lakunk. A poén az,hogy körülöttünk nincs szomszéd,de van egy baromarcú a másik utcában,tőlünk pár 100 méterre,aki úgy bömbölteti a tuc tuc zenét (jelzem, most is),hogy tompán,de idehallatszik..én nem tudom,hogy az ő közvetlen szomszédai ezt eltűrik?? Már egyébkènt reggel 8 óta tart...
Együttérzek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!