Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ikresek! Van itt olyan,...

Ikresek! Van itt olyan, akinek oviban, suliban szétválasztották az ikreit, hogy ne legyenek egy csoportban?

Figyelt kérdés

Mi volt az oka? Mikor történt, elötte mennyit voltak együtt? Hogy viselkedtek egymással?

Nekem igazából még csak most kerülnek bölcsibe a 2,5 éveseim, de néha borzalom, amit egymással művelnek, ezért jutott eszembe. Most egy csoportba kerülnek, én kértem, mert még soha nem voltak egymástól külön, elég lesz nekik a bölcsit megszokni. Persze imádják is egymást, ha az egyik kikerül a másik látószögéből, pár perc után már kérdezgetik, hogy hol a baba? (így hívják egymást:)2petéjűek, fiúk

2013. aug. 28. 15:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is úgy írok ide,akinek van ikertesója(egypetéjűek vagyunk).Mi egy csoportba jártunk bölcsibe meg oviba,viszont általánosban külön osztályunk volt.Most pedig egy osztálytársakként kezdtük a gimit(ugyan abba a gimibe szerettünk volna menni és ugyanaz a tagozat érdekelt minket.)Szerintem mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is.:)
2013. szept. 10. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!