Hány éves korig sírnak a gyerekek ha megütik magukat, vagy nem sikerül valami?
:):) Pont ezt akartam írni mint az első! Csípőmet úgy bevertem a szekrénysarkába hogy ordítás közepette fetrengtem a nappaliban 33 éves létemre.
29évesen életemben először húztak meg a fősulin egy tantárgyból. Sírtam!
1 éves kisfiam fel sem veszi, megy tovább, vagy csinálja tovább, amivel foglalkozott, ő nem sír, csak ha éhes vagy pelusgondja van, vagy anya kell neki. Egyébként megy, mint egy kis kos.
3 éves lányom mindenen tud pityeregni, ha megüti magát, ha nem sikerül a helyére tenni a kirakót, vagy levenni egy könyvet a polcról. Attól függ, hogy hogy ébredt, mekkora a tűrőképessége. :-)
Én meg 33 évesen a leghisztisebb vagyok az egész családban (szegény férjem :-/ ), ha beütöm magam, vagy valami nem úgy jön össze, elég könnyen elszakad a cérna. :-O
Szóval ez nem kor-, hanem inkább személyiségfüggő szerintem.
Akkor is személyiség függő.Én suliban is elsírtam magam egy rossz jegyen, vagy ha tesi órán úgy megütöttem magam.
Valamelyik nap sütit sütöttem, és amikor megemeltem a torta lapot hogy a helyére teszem, ripityára tört.Azonnal elsírtam magam, peig csak egy süti.
Kisfiam 5 éves, van hogy úgy megüti magát hogy azt várnám hogy órákig fog bömbölni és nevetve megy tovább, van hogy épp hogy neki megy a falnak vállal és mégis nagyon sír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!