Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves korig sírnak a...

Hány éves korig sírnak a gyerekek ha megütik magukat, vagy nem sikerül valami?

Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 15:34
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Én tegnap akkorát estem mint egy ház és bőgtem mint egy kisgyerek 25 évesen :)
2013. aug. 26. 15:35
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

:):) Pont ezt akartam írni mint az első! Csípőmet úgy bevertem a szekrénysarkába hogy ordítás közepette fetrengtem a nappaliban 33 éves létemre.

29évesen életemben először húztak meg a fősulin egy tantárgyból. Sírtam!

2013. aug. 26. 15:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

1 éves kisfiam fel sem veszi, megy tovább, vagy csinálja tovább, amivel foglalkozott, ő nem sír, csak ha éhes vagy pelusgondja van, vagy anya kell neki. Egyébként megy, mint egy kis kos.

3 éves lányom mindenen tud pityeregni, ha megüti magát, ha nem sikerül a helyére tenni a kirakót, vagy levenni egy könyvet a polcról. Attól függ, hogy hogy ébredt, mekkora a tűrőképessége. :-)

Én meg 33 évesen a leghisztisebb vagyok az egész családban (szegény férjem :-/ ), ha beütöm magam, vagy valami nem úgy jön össze, elég könnyen elszakad a cérna. :-O

Szóval ez nem kor-, hanem inkább személyiségfüggő szerintem.

2013. aug. 26. 16:44
 4/9 Jégtánc ***** válasza:
100%
Nagy fiam még iskolás korában is sírt mint akit nyúznak ha elesett.Középső fiam és a másfél éves kislányom egyáltalán nem sír ha elesett/elesik,max ha tényleg beüti magát és fáj neki.Egyéniség és nem korfüggő szerintem.
2013. aug. 26. 19:29
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
Mindenki sír, hisz emberből vagyunk, érző lelkek.
2013. aug. 26. 20:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Nyilván mindenki sír, de arra vagyok kíváncsi,hogy hány éves korig van az,ha nem sikerül valami vagy nyűgösebb a gyerek akkor sír. Pl az oviban a kiscsoportosok még egész sokat sírnak,de a nagycsoportosok már nem, az iskolában meg nem látni sírós gyereket. Nyilván ha nagyon megüti magát akkor sírni fog, de a kicsik erre akkor is hajlamosat ha nem is üti meg magát csak elesik de pl szivacsra.
2013. aug. 27. 08:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor is személyiség függő.Én suliban is elsírtam magam egy rossz jegyen, vagy ha tesi órán úgy megütöttem magam.

Valamelyik nap sütit sütöttem, és amikor megemeltem a torta lapot hogy a helyére teszem, ripityára tört.Azonnal elsírtam magam, peig csak egy süti.

Kisfiam 5 éves, van hogy úgy megüti magát hogy azt várnám hogy órákig fog bömbölni és nevetve megy tovább, van hogy épp hogy neki megy a falnak vállal és mégis nagyon sír.

2013. aug. 27. 11:29
 8/9 anonim ***** válasza:
én nem sírtam 3 évesen sem, mert ha vérzett a térdem anyum mindig bekente valami irtó csípős fertőtlenítővel és inkább megpróbáltam eldugni mert féltem tőle.
2013. szept. 4. 18:33
 9/9 A kérdező kommentje:
nem az olyan elesésekre gondolok,ahol tényleg megütik magukat,hanem amikor önmagában nem lenne ok sírásra. Nem tudnak mit kezdeni a dühükkel és ezért sírnak!
2013. szept. 5. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!