Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A bohócok főként a gyerekek...

A bohócok főként a gyerekek szórakozására lettel kitalálva, még is a legtöbb gyerek fél tőle. Miért?

Figyelt kérdés
:)
2013. aug. 26. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Mert a szülők úgy kezdik, hogy ugye nem fogsz félni a bohóc bácsitól :-)
2013. aug. 26. 14:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

:D ez jó első!

Én a mikulásról hallottam,hogy milyen hülyeség,hiszen az első 1-2 évben a gyerek fél tőle,aztán meg követelőzővé válik miatta:)

amúgy szerintem a bohócok butáskodását szeretik a gyerekek,maga a tény tetszik nekik,hogy egy felnőtt ember is lehet ügyetlen mint néha ők.

Viszont ha közelről megnézik őket,akkor eléggé el vannak maszkírozva,ami félelmetes lehet.

Ez a túlzott festés azért kell,mivel általában nincsenek közel a gyerekekhez,hanem a porondon vannak.

2013. aug. 26. 14:55
 3/5 anonim ***** válasza:
47%

"A bohócok főként a gyerekek szórakozására lettel kitalálva"

A bohóc az udvari bolond. Gyerekeknek lett kitalálva?

2013. aug. 26. 15:00
 4/5 zabmester ***** válasza:
100%
Nem kimondottan a gyerekeknek lett kitalálva, hanem egyszerűen az emberek szórakoztatására. Amikor még nem volt tévé, meg rádiókabaré, akkor nem nagyon volt más, mint a bohóc, ő volt az első "humorista".
2013. aug. 26. 15:14
 5/5 anonim ***** válasza:

EZ attól függ mekkora gyerek.

Azért egy 3-4 éves már nem fél annyira mint egy kétéves.

2013. aug. 26. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!