Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Írnátok nekem sarokdöntéses...

Írnátok nekem sarokdöntéses (supinált) cipő márkákat?

Figyelt kérdés
Én csak a Szamost ismerem. Miskolcon lakom, nem sok válogatási lehetőség van. Van D.D.Step, Primigi, Deichmanosak, Brendonosak. De nem tudom melyik lenne jó 2 éves gyermekemnek.
2013. aug. 23. 12:02
 1/4 anonim ***** válasza:
mi Dr. Leót használtunk, nagyon szerettük. Olyan boltban vettük, ahol spec. gyógycipők vannak, sima cipőboltban még nem láttam.
2013. aug. 23. 12:42
 2/4 anonim ***** válasza:

SUPI+ és SALUS szerintem a legjobbak és magyar készítésű lábbelik.

Gyógyászati segédeszköz boltokban is sok helyen kaphatóak, netről is lehet rendelni és EP kártyára is elszámolható, ha a bolt szerződésben áll velük.

A deichann cipőüzletben kapható cipők szerintem NEM szupináltak.

Ugye a valódi szupinált, tehát bedőlő bokára gyártott kiscipőkre gondolsz? Mert amiket írtál, azok egyszerűen csak bokafogós, jó minőségű cipők (mint pl. a Deichmann Elephanten cipője), de NEM szupinált.

A kisfiamnak is ilyen lábproblémája van, ezért csodálkozom.

Szép napot

2013. aug. 23. 13:36
 3/4 A kérdező kommentje:

Nekem ennyit mondott a doki, hogy vegyek sarok döntéses cipőt, 2-őt. Egy télit és egy szandált bentre.

De hozzá sem nyúlt a lànyomhoz. Azt mondta 5 éves korig ilyen cipőt kell hordania, majd az 5 éves kontrollon derül ki van e valami baja a lábának.

2013. aug. 23. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Salus, Supi, Maus
2013. aug. 23. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!