A sarokdöntéses cipö mire jó?
Figyelt kérdés
Babám elsö cipöjének sarokdöntésest javasolt a védönö. Az miért jó? Elefantenböl van olyan szandál?2010. júl. 13. 07:31
1/4 anonim válasza:
A sarokdonteses cipo arra jo, hogy ne terhelodjon a baba gerince.Abban az esetben szoktak ilyet ajanlani, ha nem ugy tartja a labat, ahogy kellene, a cipo segiti a helyes tartast.Korrigalhato a ludtalp, vagy, hogy ne legyen x-es illetve karika labu.Nagyon hasznos dolog, majdnem minden masodik embernek illetve gyereknek szuksege lenne ra.
2/4 A kérdező kommentje:
De az én babámnak nincs baja a lábának,jól tartja. Vagy ez is csak megelözésre jó? Hol lehet ilyen cipöket venni?
2010. júl. 13. 08:18
3/4 anonim válasza:
Az én kislányomnak javasolt az ilyen saroktartó lábbeli. Nekünk a Salus cipőket javasolta a gyógytornász.
4/4 anonim válasza:
Nekünk a gyerekdoki javasolta a Salus cipőket, így utana nézztem. Ez is haránttöntött cipő, a baba nagyon szépen és könnyen jár benne, főleg a szand változatban. Most 13 hónapos és azt látom élvezi a bene való járást. Ajánlani tudom, ill. Budakeszin van a gyártó telepe ott olcsóbban lehet hozzájutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!