Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Játszótér vagy traccsparti?

Játszótér vagy traccsparti?

Figyelt kérdés
Azok az anyukák akik folyton hátat fordítanak a gyerekeiknek a játszótéren egyik erre másik arra a kicsi még csak másfél éves a nagyobb meg terrorizálja veszélyezteti a többi kint lévő gyereket,na az ilyen anyukák miért nem gyerek nélkül jönnek ha úgyis csak a duma érdekli őket?
2013. aug. 22. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezek miatt utálom a játszótereket.
2013. aug. 22. 19:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát én is rég voltam de ma megint felháborodtam. :(
2013. aug. 22. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnos elég gyakori jelenség. Én sem futkosok már az 5 éveseim után, de mindig rajtuk a szemem. Ma egy testvérpárral találkoztunk a játszón, kislány 5 éves, kisfiú 6, és egyedül voltak lent! Budapesti játszótér, körülötte építkezés. Teherautók a járdán, lomok, több méter mély gödrök stb. Kiscsaj egyfolytában szekált, provokált, csúfolt sok gyereket. Kíváncsi lennék anyja mégis mennyire tartja magát felelősségteljes anyának. Ez még rosszabb, mintha háttal lenne. Még csak rá se voltak bízva senkire.
2013. aug. 22. 20:21
 4/7 anonim ***** válasza:
"...az ilyen anyukák miért nem gyerek nélkül jönnek ha úgyis csak a duma érdekli őket?"- már válaszoltál is a kérdésedre. Pontosan azért, mert lazulni járnak oda, társasági életet élni, és nem a gyerek az első. Ez ilyen egyszerű sajnos. És ha esetleg rászólsz a gyerekére, hogy ne bántsa már a másikat, arra valahogy csak felfigyel és még te szégyelld el magad, mert mit képzelsz, erre ott van ő!:) Igaz, hogy nincs, de mindegy. Ja és azért nem gyerek nélkül jönnek, mert egyrészt hülyén nézne ki, vagy nincs hova tegye, vagy akkor nem lehetne "szuperanyu", aki mindig a gyerekkel van és nem "passzolja le". Bezzeg a többi "rossz anya", akinek van segítsége fél órára amíg bevásárol...:) Gondolom, ezt is valahol ki kell tárgyalni és erre ott a játszó.
2013. aug. 22. 22:43
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
Értem én és igazad van, de te meg miért nem velük beszélsz, miért minket kérdezel? Szóvá tetted ezt nekik? Vagy hagyod, hogy "terrorizálják meg veszélyeztessék" a gyerekeket, és itt puffogsz?
2013. aug. 23. 08:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én sógornőm is szinte egész nap a játszón van és valóban társasági életet él ott. Ugyanis otthon az ég világon semmi nem történik vele. Persze erről ő is tehet, de ez egyszerűbb. Kigurul a gyerekkel, az el van, homokozik ez-az, anyukának meg eltelik a nap a "barátnőkkel".

Nem értek vele egyett, de nem is itélem el.

Persze az aki hátat fordít és lesz@rja hogy mit csinál a gyereke az elég bunkó.

2013. aug. 23. 08:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Velük ezt nem lehet megbeszélni. Úgy ahogy többen írják még ők vannak felháborodva ha rászólsz a gyerekre hogy most már tényleg tegye le a botot vagy épp ne szórja a homokot a te gyerekedre.Olyankor ott van és mégsem történik változás.A miénk egy nagyon kicsi játszótér,és látnotok kéne hogy mi folyik itt.Nem puffogok csak muszáj kiírnom magamból.Én is beszélgetek más anyukákkal de attól még a szemem a gyerekemen van pedig már nem olyan kicsi 4 és fél éves.
2013. aug. 23. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!