Kislányunk 2 éves lesz, a férjemmel nagy veszekedés tört ki, nem akarja engedni, hogy felvegyünk 1,5 millió hitelt, hogy a 3. évet is itthon tolthessem, mert ő munkanélküli fél éve, véleményetek?
Azt gondolom hogy jól el kéne páholnia hogy tudd hol a helyed!!!Én is anya vagyok és kezem lábam törném munkáért, a 2 éves gyermekem mellet.akár rész munkaidőben is dolgozhatnál. A hitel felelőtlen erre a célra, az meg hogy a férjed mire tartod megint szánalmas.
Sőt ha nincs munkája kérje ő a gyest és menj el dolgozni 8 ,12 órába .akkor elhiszem hogy a gyerekről szól.
na azért ne verekedjünk :D
a te dolgod IS, hogy keress munkát
nekem nincs még gyerekem, még egyetemista vagyok DE
a szüleim házat építettek nem messze Pestről a válság előtt
ingáztunk két irányba, a válságig rendben is volt...nem voltunk annyira eleresztve, de azért a belföldi nyaralások belefértek
aztán jött a válság, és a jó helyzetből egy roppant nehézbe csöppentünk, édesapám másfél évig munkanélküli volt
De keresett munkát, a legsz@rabbat is vállalva, hogy ne menjünk tönkre!
Dolgozott statisztaként filmekben, segédmunkásként építekzéseken, uszadékfaszedőként,fenyőfaárusként az egykori autóértékesítő! És én nagyon nagyon büszke voltam rá, és még mindig meghatódom, ha eszembe jut.
Közben anya dolgozott képzeld! Mert ez nem a középkor, jó reggelt!
ha eddig gyeden voltál, akkor mehetsz táppénzre, majd tgyás, gyed. ha gyesen voltál, akkor az még most is jár a gyerek 3 éves koráig, addigra megszületik a tesó, így akkor is jár.
Férjed keressen állást.
Hitelt nem vennék fel, néhány hónapig Te is dolgoz
A történet valós ,de nem rólunk van szó ,csak kiváncsi voltam a véleményekre.
Mindenkitől elnézést kérek !
Felvették igen,otthon volt a 3. évben,a férj azóta sem dolgozik,már 5 éves a gyerek,de még jövő év tavaszáig nyögik a hitelt ,de állítólag megérte,mert a 3. év pótolhatatlan.
A kezes pedig megmondta nekik ,hogy meg ne próbálják bevallalni a második gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!