Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányunk 2 éves lesz, a...

Kislányunk 2 éves lesz, a férjemmel nagy veszekedés tört ki, nem akarja engedni, hogy felvegyünk 1,5 millió hitelt, hogy a 3. évet is itthon tolthessem, mert ő munkanélküli fél éve, véleményetek?

Figyelt kérdés
Édesanyám lenne a kezes ,a ferjem pedig keressen munkát,mert szerintem nem az én dolgom dolgozni járni,fontosnak tartom a 3 együtt töltött évet!
2013. aug. 21. 09:31
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
59%

Azt gondolom hogy jól el kéne páholnia hogy tudd hol a helyed!!!Én is anya vagyok és kezem lábam törném munkáért, a 2 éves gyermekem mellet.akár rész munkaidőben is dolgozhatnál. A hitel felelőtlen erre a célra, az meg hogy a férjed mire tartod megint szánalmas.

Sőt ha nincs munkája kérje ő a gyest és menj el dolgozni 8 ,12 órába .akkor elhiszem hogy a gyerekről szól.

2013. aug. 22. 00:08
 42/56 anonim ***** válasza:
92%

na azért ne verekedjünk :D

a te dolgod IS, hogy keress munkát

nekem nincs még gyerekem, még egyetemista vagyok DE

a szüleim házat építettek nem messze Pestről a válság előtt

ingáztunk két irányba, a válságig rendben is volt...nem voltunk annyira eleresztve, de azért a belföldi nyaralások belefértek

aztán jött a válság, és a jó helyzetből egy roppant nehézbe csöppentünk, édesapám másfél évig munkanélküli volt

De keresett munkát, a legsz@rabbat is vállalva, hogy ne menjünk tönkre!

Dolgozott statisztaként filmekben, segédmunkásként építekzéseken, uszadékfaszedőként,fenyőfaárusként az egykori autóértékesítő! És én nagyon nagyon büszke voltam rá, és még mindig meghatódom, ha eszembe jut.

Közben anya dolgozott képzeld! Mert ez nem a középkor, jó reggelt!

2013. aug. 22. 10:00
 43/56 anonim ***** válasza:
100%
Felelőtlen vagy és nagyon buta. De ezt egy idő után biztos meg bánod. Majd mikor egy pohár vízre se fussa. Normális szülő azon van hogy biztos jövőt teremtsen a gyerekeinek, és nem azon hogy majd ő megél a gyerekei után kapot segélyből. 7-8 hónapos korodik nyugodtan dolgozhatnál. Bár azt is kétlem hogy terhes vagy. Szerintem ez is csak egy kifogás arra hogy ne kelljen dolgoznod.
2013. aug. 22. 12:09
 44/56 anonim ***** válasza:
100%

ha eddig gyeden voltál, akkor mehetsz táppénzre, majd tgyás, gyed. ha gyesen voltál, akkor az még most is jár a gyerek 3 éves koráig, addigra megszületik a tesó, így akkor is jár.

Férjed keressen állást.

Hitelt nem vennék fel, néhány hónapig Te is dolgoz

2013. aug. 22. 12:51
 45/56 anonim ***** válasza:
88%
a vége, lemaradt: dolgozhatsz
2013. aug. 22. 12:51
 46/56 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig a válaszokat. De ez egy akkora kamukérdés mint a ház. Normális emberek ilyenen nem is gondolkodnak. A kérdező most jókat röhög...
2013. aug. 22. 15:41
 47/56 A kérdező kommentje:

A történet valós ,de nem rólunk van szó ,csak kiváncsi voltam a véleményekre.

Mindenkitől elnézést kérek !

2013. aug. 22. 15:49
 48/56 anonim ***** válasza:
88%
És mit tettek végül? Felvették a hitelt?
2013. aug. 22. 16:33
 49/56 A kérdező kommentje:

Felvették igen,otthon volt a 3. évben,a férj azóta sem dolgozik,már 5 éves a gyerek,de még jövő év tavaszáig nyögik a hitelt ,de állítólag megérte,mert a 3. év pótolhatatlan.

A kezes pedig megmondta nekik ,hogy meg ne próbálják bevallalni a második gyereket.

2013. aug. 22. 18:00
 50/56 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem is volt terhes? Még mindig nem dolgozik az apa? Miért? Nem hiszem el, hogy egy egészséges férfi nem talál semmilyen munkát 3 év alatt.
2013. aug. 22. 18:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!