A lèpcsőt se kerìtsd el, ha leesik többet nem megy oda...hogy lenne tùlféltés a konvektortol valo elkerìtès? Mi kis korlâtot csinàltunk elè ami hordozhato ahol volt oda vittem....
2013. aug. 21. 06:49
12/16 anonim válasza:
Egyszer megfogja és rájon, hogy forró és neki az fáj. Utána már békén fogja hagyni.
2013. aug. 21. 08:18
13/16 anonim válasza:
Egy 1 éves nem csak egyszer fogja megfogni a konvektort, ráadásul véletlenül is nekieshet játék, futkosás közben.
Én 1 szobába elkeríteném a konvektort, ott, ahol napközben legtöbbször van a baba.
Ennyivel ne vegyünk lépcső elé tehető rácsot se, konnektorvédőt se, mert hát hadd tapasztaljon a gyerek...
Nem tudom lehet hogy van aki ráér egész nap a gyereke mellett állni, de mondjuk amíg főzök addig jól jön ha nem csinál nagy bajt a gyerek.
Na mindegy, mindenki döntse el hogy mit akar.
2013. aug. 21. 08:49
14/16 anonim válasza:
Nos kisfiunkkal 1 éves koráig albérletben laktunk ahol volt konvektor,mikor már kúszott,mászott,tehát 5-6 hónapos korától igyekeztem másfelé terelni,és mindig elmondtam forró nem szabad hozzáérni,persze azért 2-3szor összejött viszont megtanulta,hogy nem szabad megfogni és nem is égette meg magát,ja és ha nem voltunk épp a szobába babakarámban volt,ott nem eshetett semmi baja
2013. aug. 21. 09:12
15/16 anonim válasza:
Nagyon nagyon oda kell figyelni. Ne legyen semmi olyan dolog a konvektor közelébe amire fel mászhat. Mi sajnos megjártuk vele. Fiam 1.5 éves volt és arccal esett neki a forró konvektornak. Szerencsére első fokúval meguszta, és nem maradt nyoma de nagyon sokáig fájt neki, és eléggé csúnya volt.
2013. aug. 21. 11:34
16/16 anonim válasza:
Aki az egyszer megfogja és többet sose.
A lányom alig indult el, neki esett a vas kályhaajtónak, megégette a kis kezét, nagyon csúnyán. Mit csinált az én esztelenem rá pár hétre. A tűzforró ajtót akarta kinyitni, és tavaly is ezt csinálta, és félek idén is ezt fogja csinálni.
Nálunk nincs hely kerítésnek, ezért marad a majd rájön nem nyúlunk hozzá, nekem meg marad a gyomorgörcs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!