Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kavicsot nyelt a 2 évesem?

Kavicsot nyelt a 2 évesem?

Figyelt kérdés
Már 4 napja történt, egy zúzott kő darabot nyelt le. Gyerekosztályon azt mondták, hogy ki fog jönni, kihívtam előtte az orvost, ő is ezt mondta, sőt, ha van láz, egyéb más tünet, be kell vinni. A helyzet az, hogy figyeltük a pelust, nem jött ki, eszik, jó kedélyű, semmi baja nincs. Nagyon aggaszt, hogy lenyelte (én nem voltam jelen, apa vigyázott rá) és hogy nem jött ki, apja szerint az sem biztos, hogy végülis tényleg lenyelte.. Az lenne a kérdésem, hogy létezik olyan, miszerint bent maradt, de semmi gond nincs? Kontraszt anyagos vizsgálatot azért kérjek, igaz?
2013. aug. 20. 13:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem tartozom magyarázattal. Köszi.
2013. aug. 20. 14:14
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs gond, már 4 napja történt, ha tényleg lenyelte, annak már ki kellett volna jönnie. Ha gond lenne, akkor lázas lenne!
2013. aug. 20. 14:40
 13/16 anonim ***** válasza:

Mivel már 4 napja nyelte le már kiderült volna ha gondot okozna a kő.

Így inkább az valószínű hogy nem nyelte le, esetleg nem vettétek észre a pelusban mert szétmorzsolódott (ha nem rendes kő volt hanem ilyen mészdarabok). Szerintem már ne aggódj ezen tovább. Én nem kérnék vizsgálatot sem mivel eltelt 4 nap és kutya baja a gyereknek.

2013. aug. 20. 14:57
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm nektek! Morzsolódott, ez ilyen zúzott kő jellegű, a pelusban apró pici darabok viszont voltak 2 napig! Akkor ezek szerint az volt az, apróbb darabokban :) Köszönöm szépen, mentek a zöld kezek! :)
2013. aug. 20. 15:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Nyugi, lesz ennél még cifrább is! Vagyis, kívánom, hogy ennél ne legyen rosszabb!!!! Az én lányom 8 hónaposan evett kavicsot és kutya baja. Aztán 2 évesen egyszer vendégségben már csak azt láttuk, hogy a pohár széléből hiányzik egy darab, illetve hallottam, mikor az anyukám rászólt (én a mellékhelyiségben voltam épp), hogy ne játsszon a poharakkal. Ezt is túl éltük. Most, meg kb fél órája borította magára a szobabiciklit, pedig kismilliószor elmondtam már neki, hogy azzal nem játszunk. Most 3,5 éves. Ezeket csak azért írtam le, hogy megnyugodj, más családban is történnek hasonlók. Az egészséges féltés teljesen természetes és ilyen helyzetekben legjobb, ha felhívod a dokit. Ha ô azt mondja no para, akkor nincs miért feleslegesen izgulni.
2013. aug. 20. 16:36
 16/16 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam, köszönöm szépen!:)
2013. aug. 20. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!