Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyik angolnyelvu mesebol...

Melyik angolnyelvu mesebol tanulhat a legtobbet 4 evesem?

Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 20:36
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Ne nézess vele ilyet, csak összezavarod. Előbb magyarul tanuljon meg rendesen. Idegen nyelvet tanulni (nem idegen nyelvi környezetben persze) bőven ráér felső tagozatban elkezdeni.
2013. aug. 15. 22:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Én nem így látom ahogy az első válaszoló.

A mi kisfiúnk az Elmo mesét angolul nézi 1 éves korától.

És mai napig is csak angolul nézi az Elmot. (4 éves)

Tudja az angol ABC-t,egy csomó éneket.

3 éves kora körül volt egy időszak amikor úgy is beszélt,hogy mondott egy mondatot és az elejét magyarul monda a végét angolul.De ez elmúlt.Néha még mond egy egy angol szót olyat is amit én nem értek,de már nem beszéd közben.

Most kezdett el játszani internetes játékokkal.Rögtön tudja mivel kell elindítani a játékot,kilépni belőle.Úgy kezeli az angol szövegű játékokat,hogy én is csak nézek, mert sokszor én sem tudom mit kell megnyomni,ő viszont tudja.

Nagymamától kapott még kicsi korába, két miki egeres kis angol magyar füzetecskét.Azt nagyon szerette.

2013. aug. 16. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!