Adtok bugyit kislányotokra pizsama alá?
Figyelt kérdés
2 éves, már egy ideje nem pisil éjjel sem, így gondoltam megpróbáljuk pelus nélkül. Én mindig is bugyiban aludtam éjszaka, de nem tudom ez-e a normális, vagy a csak pizsis megoldás, mert sokaktól hallottam világ életemben, hogy minek bugyi éjszakára.2013. aug. 14. 18:53
11/18 anonim válasza:
Én is veszek bugyit pizsama alá, hálóing alá meg pláne. A kislányom még pelenkás, de ha már nem fog kelleni a pelus, én fogok bugyit adni a pizsije alá. Pizsamát nem cserélek minden nap, 2-3 éjszaka egy pizsamában alszok. Ha nem lenne alatta bugyi, akkor biztosan minden nap tisztát vennék fel, de egyszerűbb a bugyit cserélni, mint minden nap a pizsamát, nem?
12/18 anonim válasza:
Gyerekkoromban nekem nem adtak bugyit a pizsi alá, de magamtól rászoktam nagylány koromban :D Szóval én most már a "bugyis" táborba vagyok. :D Vagyis bugyiban alszik a lányom a pizsi alatt és én is! :)
13/18 anonim válasza:
adok igen, mert nem húzunk mindennap friss pizsamát
14/18 anonim válasza:
Ha lenne lányom tuti adnék, én is viselek bugyit a pizsi alá másképp el se tudnám képzelni az éjszakáimat. Bugyit naponata cserélek, pizsit hetente, 4 naponta. Szerintem, ha te veszel fel, akkor adjál rá is, ha nem akkor ne.
15/18 anonim válasza:
Szerintem én fogok adni rá bugyit mivel én is hordok. Ha nincs rajtam bugyi akkor állandóan felébredek éjszaka és úgy érzem, hogy fázom. Hehehe. nem tudom miért van ez így. A férjem meg tökre nem érti az egészet.
16/18 anonim válasza:
Persze, fehérnemű, a pizsama meg pizsama, lányom 6 éves, a mama nem adott alá, reklamálta is...:)
17/18 anonim válasza:
csakis bugyi a pizsi alá :))) én is és a lányom is.
Anélkül nem alszunk.
18/18 anonim válasza:
Mikor gyerek voltam,nekem volt bugyingó a pizsi alatt,mióta a Párommal vagyok,azóta nincs,mert Náluk nem szokás,és hát elég furán nézett rám,és jobb is így. Nincs a csajokon sem bugyi a pizsi alatt,illetve ilyen melegben pizsi-bugyijuk van :-) Egyébként a rendes pizsi alatt sincs bugyesz :-) A legnagyobb 6 a legkisebb bugyisom még csak 23 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!