Adtok bugyit kislányotokra pizsama alá?
Figyelt kérdés
2 éves, már egy ideje nem pisil éjjel sem, így gondoltam megpróbáljuk pelus nélkül. Én mindig is bugyiban aludtam éjszaka, de nem tudom ez-e a normális, vagy a csak pizsis megoldás, mert sokaktól hallottam világ életemben, hogy minek bugyi éjszakára.2013. aug. 14. 18:53
1/18 anonim válasza:
Én nem adok rá.
3 éves a lányom.
4/18 A kérdező kommentje:
Eddig úgy látom, tényleg "kisebbség" vagyok :)
Nem vág be, nem megy bele a nunijukba a pizsinadrág?
2013. aug. 14. 19:17
5/18 A kérdező kommentje:
Egyébként a fiamra én sem adok, de lánynál olyan fura elképzelni.
2013. aug. 14. 19:17
6/18 anonim válasza:
Meghalnék, ha bugyiban kéne aludnom a pizsi alatt... Amikor megvan, akkor inkább pizsinaci nélkül alszom, mert duplán nem megy.
Miért vágna be? Vegyél akkorát, ami nem szűk rá. Nekem soha nem vágott be.
7/18 A kérdező kommentje:
Ok, elhiszem. Nem is tudom, csak olyan passzosnak tűnik rajta a pizsialsó. De lehet, hogy csak a pelus miatt.
Egyébként hálóing esetén mi a helyzet -csupaszon, vagy ott bugyival?
2013. aug. 14. 19:37
8/18 anonim válasza:
Én bugyit adok rá, és én is viselem. Szerintem higiénikusabb, így nem kell a nadrágot naponta váltani,ami a bugyi esetében ugye könnyebb (mivel jóval több van belőle).
9/18 anonim válasza:
én is veszek pizsi alá bugyit, mert szerintem bevágna. de a férjem nem érti, minek...
meg én fáznék is anélkül, meg mosni is egyszerűbb.
10/18 A kérdező kommentje:
ez milyen vicces, hogy előbb az ellentábor jelentkezett, most meg a bugyiviselő tábor :)
2013. aug. 14. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!